Meg Ryan'ın Evi 10 Milyon Dolara Satılık! - Son Dakika
Emlak

Meg Ryan'ın Evi 10 Milyon Dolara Satılık!

Meg Ryan\'ın Evi 10 Milyon Dolara Satılık!

14.12.2017 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Meg Ryan, 2014 yılında 8 milyon dolara aldığı evini 10.9 milyon dolara satıyor. Ryan'ın ikamet ettiği New York'taki evin özgün desenli fayans zeminleri, orijinal sütunları ve sekiz dolaplı bir yatak odası bulunuyor.

Mimar Joel Barkley ve tasarımcı Monique Gibson Ryan tarafından restore edilen Meg Ryan'ın evi, tahminen 1888 yılında inşa edilmiş. Güneş gören 13 büyük boy penceresi bulunan evin yerden tavana kadar uzanan Fransız stilli kapıları, abanoz ahşap döşeme zemini ve çok sayıda tuğladan inşa edilen duvarları öne çıkıyor.

Alışık olduğumuz evlerden çok farklı görünen siyah-beyaz renklerin hakim olduğu evde, yer yer İskandinav esintileri görülüyor. Üç yatak odası olan evin; üç banyosu, çalışma odası, lüks bir mutfağı ve geniş bir oturma odası bulunuyor.

Kapılardan oluşan duvarlar

Duvarlarının neredeyse tamamı kapılardan oluşan salon, siyah mat renklerle boyanmış. Ortadaki beyaz mavi desenli masa ve beyaz tavanlar odayı az da olsa açmış. Saksılarla renklendirilen salonun bir köşesi turkuaz rengi büyükçe bir vazoyla süslenmiş.

Yatak odasının bir bölümü ise oturma odası gibi dizayn edilmiş. Bej bir perdeyle çevrelenen yatak, koyu renk ahşap malzemeden oluşuyor. Odanın diğer bölümüne krem desenli bir koltuk yerleştirilmiş. Aynalı beyaz renkli gardırobunun hemen yanında kare biçimli makyaj aynası ve turkuaz vazo bulunuyor. Bej renkli kilimin serildiği odanın aydınlatmasını ise sade avizeler sağlıyor.

Hellenistik mimarili sütunlar

Büyük oturma odasında, salondaki siyah rengin hakimiyeti yıkılıyor ve gri-beyaz tonlar öne çıkıyor. Eşya kalabalığının gözü yorduğu odaya yerleştirilen iki adet Hellenistik mimarili sütun, mekana sofistike bir hava katmış. Gri döşemeli, ahşap kaplamalı iki adet koltuk, aralarına yerleştirilen uzun sehpayla karşılıklı dizilmiş.

Dört adet aynası olan banyo, beyaz fayanslarla döşenmiş. Tavanı aynalardan oluşan banyoya karşılıklı iki adet siyah mermerli lavabo monte edilmiş. Sade ve beyaz bir küvetin olduğu banyoda tepeden sarkan siyah lambanın yanı sıra, beş adet avize mekanı aydınlatıyor. Diğer banyoda ise duş yeri, beyaz bir lavabo ve siyah çerçeveli elips bir ayna görülüyor.

Her yerde aynı vazo

Evin en geniş bölümlerinden biri olan mutfakta siyah çerçeveli yatay bir ayna dikkat çekiyor. Beyaz ahşap bir masanın etrafına beyaz desenli kumaş sandalyeler ve tahta sandalyeler eşit sayıda dizilmiş. İki adet siyah sarkıt lamba yemek masasını aydınlatıyor. Zeminin siyah ahşapla döşendiği mutfağın dolapları için beyaz renk tercih edilerek tezatlık oluşturulmuş. Evin her odasına yerleştirilen büyük turkuaz vazo, burada yeşil renkte karşımıza çıkıyor.

Kariyerinde 35 yılı deviren Meg Ryan, sıra dışı çizgiler içeren evine, öyle görünüyor ki kendi tarzını yansıtmış. Ünlü oyuncunun fiyatıyla dudak uçuklatan evi şimdi, kesenin ağzını açacak varlıklı alıcılarını bekliyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Meg Ryan'ın Evi 10 Milyon Dolara Satılık! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement