Nomura, raporunda dördüncü çeyrekte faiz arttırımı beklediğini belirtti.
Nomura'dan gelen raporda kısa vadeli politikanın oldukça esnek göründüğü fakat orta vadede enflasyon, politika faizleri ve piyasa faizleri arasında sapma problem olabileceğine dikkat çekildi.
PİYASALARDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...
Enflasyon beklentilerini kontrol altında tutmanın güçleşebileceği kaydedilirken, ekonominin hızlanmaya başlayacağını öngörüsüne ek olarak 2012'nin son çeyreğinde gizli bir 50 baz puanlık artırım beklentisi dile getirildi.
Bigpara turuna katılın
Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri
Son Dakika › Finans › Son Çeyrekte Faiz Arttırımı Gelebilir - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.