Su Kuyusuna Düşen İnek Kepçeyle Kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Su Kuyusuna Düşen İnek Kepçeyle Kurtarıldı

25.06.2017 07:17

Su kuyusuna düşen inek kepçeyle kurtarıldıTEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen inek, yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonucu kepçe yardımıyla sağ olarak kurtarıldı.

Su kuyusuna düşen inek kepçeyle kurtarıldı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen inek, yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonucu kepçe yardımıyla sağ olarak kurtarıldı.

Hayrabolu ilçesinin Lahana mahallesinde tarla sulamak için açılan 3 metre derinliğindeki su kuyusuna sabah saatlerinde bir inak düştü. Bölgede otlaya ineklerden birinin kuyuya düştüğünü gören bir vatandaşın haber vermesiyle gelen köylüler, ineği kuyudan çıkartmaya çalıştı. Başarılı olamayan köylülerin haber vermesi üzerine Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Hayrabolu şubesi ekipleri küçük bir kepçeyle olay yerine geldi. TESKİ ekipleri, kuyudaki ineği karnından kalın halatla bağlayarak, yaklaşık 15 dakika süren çalışma sonucu iş makinasıyla yukarı çekerek kurtardı. Köylüler, ineğin sağlık durumunda herhangi bir sıkıntı olmadığını bildirdi.

Herhangi bir yaralama olmadan kurtarılan inek sahibine teslim edilirken, kuyu ise başka bir kazaya meydan vermemek için kapatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Su Kuyusuna Düşen İnek Kepçeyle Kurtarıldı - Son Dakika


Advertisement