'1. Bahar Voleybol Turnuvası' - Son Dakika
Güncel

'1. Bahar Voleybol Turnuvası'

\'1. Bahar Voleybol Turnuvası\'

Eğitim Gönüllüleri Voleybol Tunuvası Final maçıyla sona erdi

17.05.2012 14:37

Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen okullar arası '1. Bahar Voleybol Turnuvası' Mustafa Şener İlköğretim Okulu ile Öğretmenler İlköğretim Okulu arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

Final maçında, Öğretmenler İlköğretim Okulunu 3-0 yenen Mustafa Şener İlköğretim Okulu şampiyonluğu kazandı.

Dereceye giren takımlara madalyaları Vali Memduh Oğuz, İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'in katılımlarıyla Milli Eğitim Çalışanları Spor Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Turnuvaya 32 takımın katıldığını belirten Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İbrahim Özgüleç; "Turnuvaya katılan tüm okullarımıza teşekkür ediyorum. İlçelerden 2, merkezden 30 okul olmak üzere 32 okul öğretmenleri turnuvaya katıldı ve gerçekten güzel maçlar çıktı. Okullar arası kaynaşmalar oldu, muhabbet ve dostluklar oluştu. Ayrıca spor yapılmasına vesile olduk, inşallah bu heyecanın önümüzdeki sene devam etmesi için çalışacağız.

Katılımlarından dolayı başta Sayın valimiz olmak üzere, değerli il müdürlerime, okul yöneticilerine ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Memduh Oğuz, salona girdiği anda dikkatinden kaçmayan bir konuyu katılımcılar ile paylaştı.

Vali Oğuz konuşmasında; "Salona girince bir şey dikkatimi çekti, buradaki arkadaşlar formalarıyla duruyorlar, dedim bunlar galip, hatta duruşları itibariyle kendine güvenen varsa çıksın karşımıza der gibi duruyorlar. Samimi olarak söylüyorum, böyle göründüler. Bu bakımdan çok hak ettikleri bir ödülü verdiğimi düşünüyorum. Tabi katılan herkesi tebrik ediyorum, ama bu şampiyonları daha çok tebrik ediyorum" dedi.

Turnuvada dereceye giren okullar şu şeklide sıralandı;

1- Mustafa Şener İlköğretim Okulu

2- Öğretmenler İlköğretim Okulu

3- Halıkent İlköğretim Okulu

4- Bağlar İlköğretim Okulu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '1. Bahar Voleybol Turnuvası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement