1 Süt Çubuğu 2 Bardak Süte Eşit - Son Dakika
Güncel

1 Süt Çubuğu 2 Bardak Süte Eşit

1 Süt Çubuğu 2 Bardak Süte Eşit

Kaanlar Gıda'nın geliştirdiği Süt Çubukları'nı süt sevmeyen çocuklar bile keyifle tüketiyor.

26.10.2013 12:50

Kaanlar Gıda'nın geliştirdiği Süt Çubukları'nı süt sevmeyen çocuklar bile keyifle tüketiyor. Süt Çubukları, zengin içeriği ile çocukların gelişimine de katkıda bulunuyor.

Çocuklar bazı gıdaları almama konusunda inatçıdır ve annelerini de bir hayli zorlarlar. Süt ve süt ürünleri de bu besinler arasında yer alıyor. Uzmanlar, özellikle gelişim çağındaki çocukların gerekli vitamin, mineral, protein ve kalsiyumu alması için süt ve süt ürünlerini yeterince tüketmesi gerektiğini belirtiyor. Kaanlar Gıda da uzmanların uyarılarını dikkate alarak süt ve peynirin karışımından "Süt Çubukları"nı geliştirdi. Çocuklarının sağlıklı beslenmesine özen gösteren annelerin de işini kolaylaştıran Süt Çubukları'nı, minikler istedikleri yerde keyifle tüketiyor.

Kaanlar Gıda Mühendisi Osman Emre Sayın, çocuklar için ideal bir besin kaynağı olan süt tüketiminin artırılması amacıyla Süt Çubukları'nı geliştirdiklerini belirtiyor. Marketlerde 7'li paket ya da tek stick olarak sunulan Süt Çubukları'nın, çocukların günlük protein ihtiyacının % 20'sini; günlük kalsiyum ihtiyacının da % 24'ünü karşıladığını söyleyen Osman Emre Sayın; "2 bardak süte eşit olan bir stick, çocukların gelişimine, kemik ve diş sağlığına önemli katkıda bulunur." diyor.

Kaanlar, kendi üretim tesislerinde sütü, klarifikasyon ve pastörizasyon işlemi ile zararlı tüm mikroorganizmalardan arındırarak işliyor ve çocukların zevkle yiyeceği "Süt Çubukları"na dönüştürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1 Süt Çubuğu 2 Bardak Süte Eşit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement