10. Kamu Yönetimi Forumu Başladı - Son Dakika
Güncel

10. Kamu Yönetimi Forumu Başladı

10. Kamu Yönetimi Forumu Başladı

Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi'nin de destekçisi olduğu Uludağ Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi Bölümü'nün yürütücüsü olduğu '10. Kamu Yönetimi Forumu' başladı.

06.12.2012 17:28  Güncelleme: 18:22

Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde başlayan forumun amacını kamu politikalarında dönüşümü tartışmaya açmak ve konu ile ilgili önerilerin geliştirilmesini sağlamak oluşturuyor. 10. Kamu Yönetimi Forumu hakkında bilgiler veren Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Kamu Yönetimi Forumu'nun (KAYFOR) ulusal ve uluslararası katılıma açık, kamu yönetimindeki ilgili aktörleri teşvik etmeye yönelik bilimsel bir toplantı olduğunu söyledi. Forumun kamu yönetimi alanında akademisyenleri, öğrencileri, uygulayıcıları bir araya getirdiğini söyleyen Keskin, ayrıca tartışma ve çözüm önerileri sunulan bir platform geliştirildiğini belirtti. Keskin, üniversiteler ile devamlı iletişim halinde olduklarını ve bu tarz çalışmaları önemsediklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Doğan Nadi Leblebici, Araş. Gör. Ayşegül Kurban, Araş. Gör. Dilek Dede, Yrd. Doç. Dr. Buğra Özer, Yrd. Doç. Dr. Buğra Özer ve Araş. Gör. Ayça Berna Görmez'in konuşmacı olduğu 'Kamu Politikası: Teorik Yaklaşımlar" konulu oturuma geçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 10. Kamu Yönetimi Forumu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement