% 100 Vegan Formüllü Abba ile Saçlarınızda Kış Bakımı Zamanı - Son Dakika
Güncel

% 100 Vegan Formüllü Abba ile Saçlarınızda Kış Bakımı Zamanı

% 100 Vegan Formüllü Abba ile Saçlarınızda Kış Bakımı Zamanı

Abba'nın özel formüllü Detox ve Gentle serisi ile saçlarınız tek tek güçlenerek, hak ettiği ilgiye ve sağlıklı yapıya kavuşur.

28.01.2014 16:04

% 100 Vegan formüllü "abba" saç bakım ürünleri ile yapacağınız kür sayesinde, saçlarınızı kış mevsiminin tüm zorlu şartlarından koruyarak, nemlendirir, onarır ve toksinlerden arındırabilirsiniz.

Abba'nın özel formüllü Detox ve Gentle serisi ile saçlarınız tek tek güçlenerek, hak ettiği ilgiye ve sağlıklı yapıya kavuşur.

Toksinlerden Arındırıcı abba Detox Şampuan ile saçlarınızın temizlenip arındığını hissedecek ve parlaklığına hayran kalacaksınız. Normal saçların haftada bir, yağlı saçların ise her gün kullanabileceği yapıdaki Detox Şampuan ile saçınızı kökten uca tek tek temizleyip toksinlerden arındırırken; şeker kamışı ve karbonatla zenginleştirilmiş, lavanta ve nane içerikli, "Onarıcı Terapi Saç Kremi" ile bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

abba Gentle Serisi ile saç derinizi besleyerek rahatlatır ve hasarlı saçlarınızı onararak tam bir kış kürü uygulayabilirsiniz. Yumuşak yapısıyla günlük kullanıma uygun olan Gentle Serisi Şampuanı; su teresi ve aloevera içerikli yapısı ile hassas saçların ihtiyacını tam olarak karşılayarak saç derisinden saç ucuna kadar bitkisel bakıma olanak sağlıyor. Yine aloevera ve çarkıfelek çiçeği içeren ve durulama yapmadan da kullanılabilen maske özellikli saç kremi ile sağlıklı, canlı ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz.

Abba içeriğinde bulunan "Tri- Molecular Protein Complex", saç tellerinin tek tek yapılanmasına yardımcı olurken; şeker kamışı, karbonat, lavanta, nane, su teresi, çarkıfelek çiçeği ve aloevera gibi bitkisel desteklerle saçlarınızı korur ve dış etkenlere karşı güçlendirir.

"abba" ile saçlarınızın yeniden yapılanıp, güçlendiğini, daha kolay şekil aldığını ve eşsiz bir güce kavuştuğunu göreceksiniz.

abba Detox Şampuan : 59.- TL
abba Yapılandırıcı Saç Bakım Kremi (maske özellikli) : 74.- TL

abba Hassas Şampuan: 54.- TL
abba Hassas Saç Bakım Kremi : 64.- TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel % 100 Vegan Formüllü Abba ile Saçlarınızda Kış Bakımı Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement