12 Engelliye Tekerlekli Sandalye Verildi - Son Dakika
Güncel

12 Engelliye Tekerlekli Sandalye Verildi

12 Engelliye Tekerlekli Sandalye Verildi

İznik Özel Erkim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde 12 Engelliye Tekerlekli Sandalye 1 Adet Banyo aracı hediye edildi.

15.08.2016 15:09  Güncelleme: 15:18

Tekerlekli sandalye verme programına, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Vekil Müdiresi Nazan Demet Ekici, İznik Özel Erkim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Ahmet Koz, İznik Özel Erkim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nilgün Albayrak ve engelli aileleri katıldı.

Tekerlekli sandalye dağıtımından sonra Protokol üyeleri engelli öğrencilerle ve aileleri ile tek tek ilgilenerek hediyeler sundu. İznik Özel Erkim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nilgün Albayrak, protokol üyelerine kurumun çalışmaları hakkında bilgi vermesinin ardından İznik Özel Erkim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan sınıfları tek tek gezdirdi. Fizyoterapi odasını ve öğrencilerin resim boyama çalışması yaptıkları odaları da gezen heyet çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Program sonunda Kaymakam Pehlivan ve Başkan Sargın'a desteklerinden dolayı plaket verilirken öğrencilerin yaptığı bir pano hediye edildi.

Engellilere verdiği destekle kamuoyundan takdir toplamaya devam eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, tekerlekli sandalye dağıtım töreninde engellilerle bir kez daha bir araya geldi. Sosyal Belediyecilik konusundaki atılımlarıyla takdir toplayan Belediye Başkanı Sargın dezavantajlı gruplara yönelik farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren 'Engellilere pozitif ayrımcılık' düsturuyla hareket eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Engelsiz Yaşam Merkezini açarak ve zaman zaman ziyaretlerde bulunarak desteklerini sürdürüyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da" İznik Özel Erkim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerini bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Sosyal belediyeciliğin gereklerini bir bir yerine getiriyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren engelli kardeşlerimizle ilgili gelen bütün talepler eksiksiz bir şekilde karşıladık. Bundan sonrada karşılanmaya devam edilecektir. Sosyal belediyecilik anlayışı aynı zamanda manevi yolda olan bir anlayıştır. Eşrefoğlu Rumi, Davud-i Kayseri, Şeyh Kutbettin-i İznik'i gibi maneviyatı yüksek olan bir ilçede, engelli veya başka dezavantajlı insanlarımıza yardım etmek boynumuzun borcudur. Engelli ailelerini bu güzel değerlerden dolayı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 12 Engelliye Tekerlekli Sandalye Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement