Ömerli Kaymakamı Erol Korkmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.
Kaymakam Korkmaz, beraberinde, Cumhuriyet Başsavcısı Rafet Orkun Köken, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Recep Erol ve Emniyet Amiri Adem Paksoy ile ilçede bulunan şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.
Zaman zaman duygulu anların yaşandığı ziyarette konuşan Kaymakam Korkmaz, 15 Temmuz'da şehit olanları rahmetle andıklarını söyledi.
Her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini aktaran Korkmaz, şöyle konuştu:
"Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan aziz insanlarımız, en değerli varlıklarımızdır. Şehitlerimize Yüce Mevla'dan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum. Bu ziyaretler bizleri mutlu ediyor."
Şehit ve gazi aileleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Son Dakika › Güncel › 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.