16 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunduğu İddia Edilen 5 Kişi Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

16 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunduğu İddia Edilen 5 Kişi Serbest Bırakıldı

16 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunduğu İddia Edilen 5 Kişi Serbest Bırakıldı

Edirne'de 16 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması üzerine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan gelen görevli avukat, serbest kalanlarla ilgili...

16.09.2013 17:18

Edirne'de 16 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması üzerine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan gelen görevli avukat, serbest kalanlarla ilgili mahkemeye itiraz dilekçesi verdi.

Bakanlıktan gelen Av. Hülya Yazar Günay, serbest bırakılan ve aralarında Y.Ç.'nin amcasının da bulunduğu 6 kişinin tutuksuz yargılanmasına itiraz dilekçesi yazarak, bir üst mahkeme olan 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne itiraz dilekçesi verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yaşanan olaydan sonra 16 yaşındaki Y.Ç.'yi, kardeşi 11 yaşındaki Ö.Ç'yi ve üvey kardeşi 12 yaşındaki Ö.G.'yi koruma altına aldı.

Savcılık sorgularının ardından 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan M.Ö., S.G. ve S.K. ile kızın arkadaşları olan E.A ve E.Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Verilen dilekçe, amcası F.Ç.'nin (26) bir önceki davada serbest kalmasını da kapsıyor.

Öte yandan, Y.Ç.'ye cinsel istismar suçunda bulunanlarla ilgili geriye dönük gözaltıların da olabileceği bildirildi.

Edirne'de meydana gelen olayda, Y.Ç.'nin para karşılığı günde 7-8 kişiyle birlikte olduğu, 3 kişinin ise kendisine tecavüz ettiği iddia edilmişti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 16 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunduğu İddia Edilen 5 Kişi Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement