"2012 Yılının Enleri" Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

"2012 Yılının Enleri" Ödüllendirildi

"2012 Yılının Enleri" Ödüllendirildi

İsmail Bayram Düzce'de 2012 yılının En İyi Belediye Başkanı seçildi

21.01.2013 16:34

Düzce'de Parantez Gazetesi okuyucuları tarafından seçilen "2012 Yılının Enleri" düzenlenen bir gece ile ödüllendirildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 2012 yılında tüm kesimleri kucaklayan belediyecilik anlayışı ve başarılı çalışmaları ile Düzce'nin En İyi Belediye Başkanı seçildi.

Düzce Parantez Gazetesi, "2012 Yılının Enleri"ni Düzce'de düzenlenen bir gece ile ödüllendirdi. Ensar Kongre Sarayında gerçekleştirilen muhteşem geceye, Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Baro Başkanı Ali Dilber, Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, DESOP Başkanı Mustafa Kayıkçı, bürokratlar, siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gazetenin internet sitesinde yapılan "2012 Yılının Enleri" anketine katılan okuyucular tarafında yapılan oylama sonucunda belirlenen 'Yılın Enleri' ödülleri 15 dalda dağıtıldı. Yılın En Başarılı Belediye Başkanı ödülü Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'a verildi. Bayram ödülünü alırken, Parantez Gazetesi'ni düzenlediği organizasyondan ötürü tebrik ederek "yılın enlerinin belirlendiği bu organizasyonda benim için herkes ödüle layıktır. Çünkü siyasiler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları, işletme ve sanayicileri ile hepimiz Düzce için çalışıyoruz" dedi.

Yılın En Başarılı Siyasetçisi ödülü ise Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun oldu. Yılın En Başarılı Bürokratı ödülünü Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş aldı. Yılın En Başarılı STK Başkanı DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır olurken diğer ödüller şöyle sıralandı; Yılın En Başarılı Kültür Sanat Değeri Kültür Sanat Değeri Oyuncu Ayşe Çiğdem Batur, Yılın En Başarılı İş Adamı Varollar Demir Çelik Adına Kenan Varol, Yılın En Başarılı İş Kadını Efteniz Moda Evi adına Zuhal Özsoy, Yılın En Başarılı İşletmesi Pastacı, Yılın En Başarılı Genç Girişimcisi Pamuk Dede firmasının sahibi Ömer Gaydanoğlu , Yılın En Başarılı Sporcusu Güreşçi Ahmet Kavakçı, Yılın En Başarılı Muhtarı Taşköprü Köyü Muhtarı Ahmet Kılıç, Yılın En Başarılı Yatırımı Sky Tower, Yılın En Başarılı Sosyal Sorumluluk Projesi Nilüfer Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi adına Selma Demirelli, Yılın En Başarılı Basın Kuruluşu Kent Dergisi adına Cihat Tutkun ve Yılın En Başarılı Okulu İsmetpaşa Eğitim Kurumları'nın oldu.

Gecede ayrıca Düzce'ye hizmeti geçmiş kişilere de onur ödülü verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '2012 Yılının Enleri' Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement