Yalova Çiftlikköy'de Ak Parti Kazandı - Son Dakika
Güncel

Yalova Çiftlikköy'de Ak Parti Kazandı

Yalova Çiftlikköy\'de Ak Parti Kazandı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçe belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Ali Murat Silpagar kazandı.

31.03.2014 02:09  Güncelleme: 17:26

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, resmi olmayan sonuçlara göre Çiftlikköy İlçe Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Ali Murat Silpagar'ın kazandığını bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Pehlivan ile birlikte İl Seçim Kurulu'na gelen Silpagar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çiftlikköy'de AK Parti'nin kazanmasından dolayı çok mutluyum. Yarından itibaren Çiftlikköy'ün tamamını kucaklayacağız. AK Parti belediyeciliğini Çiftlikköy'e sunacağız" dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan ise "Kazanan arkadaşlarımız herkese eşit mesafede olacaklar. Biz de takipçisi olacağız. Çiftlikköy'de hasret bitmiştir. İnşallah Çiftlikköy'de AK belediyeciliği başlayacak. Daha iyi hizmetler yapmaya çalışacağız. Bugüne kadar emek harcayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ali Murat Silpagar'ın özgeçmişi -

1966 yılında Yalova'da doğan Ali Murat Silpagar, ilkokulu Çiftlikköy'de, orta ve lise öğrenimini Yalova'da tamamladı. Elektrik Mühendisi olarak 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesin'den mezun olan Silpagar, Yalova'da elektrik mühendisi olarak serbest çalıştı. 2002 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi olan Silpagar, Marmara Üniversitesi Ekonometri Anabilim Dalı'nda yüksek lisans yaparak, Yıldız Teknik Üniversitesinde görev yaptı. Evli olan Silpagar, 1 çocuk babası.

- Çiftlikköy'de 2009 sonuçları -

Çiftlikköy'de 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Anavatan Partisi'nden Metin Dağ yüzde 35.6 oy olarak belediye başkanı seçilirken, AK Parti adayı Murat Bektaş yüzde 34.1, CHP adayı Sezer Köymen ise 23.6 oy almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova Çiftlikköy'de Ak Parti Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement