24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika
Güncel

24 Temmuz Basın Bayramı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "İnsanımızın büyük badire atlattığı, ülkemiz, devletimiz ve milletimizin milli iradesi ile derdi olanların, gözü dönmüş caniler gibi masumlara saldırdığı 15 Temmuz gecesi bir kez daha gördük ki vatanına bağlı özgür basın mensupları ve kuruluşları, demokrasinin teminatıdır.

24.07.2016 20:02

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "İnsanımızın büyük badire atlattığı, ülkemiz, devletimiz ve milletimizin milli iradesi ile derdi olanların, gözü dönmüş caniler gibi masumlara saldırdığı 15 Temmuz gecesi bir kez daha gördük ki vatanına bağlı özgür basın mensupları ve kuruluşları, demokrasinin teminatıdır." dedi.

Nihat Zeybekci, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, basın mensuplarının, toplumsal adaleti gözetmekle görevli kutsal bir kamu görevini, mesai mefhumu olmadan yerine getirdiğini belirtti.

Demokrasiyi canını vererek, kanını dökerek zor kazanmış milletin gözü, kulağı ve sesi niteliğindeki Türk basınının darbecilere karşı duruşu, olan biteni anbean tüm çıplaklığıyla yansıtması ve "demokrasiye sahip çıkın, darbeye karşı durun" çağrısında bulunarak sorumluluk almasıyla, kalemin kılıçtan keskin olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini ifade eden Zeybekci, şunları kaydetti:

"İnsanımızın büyük badire atlattığı, ülkemiz, devletimiz ve milletimizin milli iradesi ile derdi olanların, gözü dönmüş caniler gibi masumlara saldırdığı 15 Temmuz gecesi bir kez daha gördük ki vatanına bağlı özgür basın mensupları ve kuruluşları, demokrasinin teminatıdır. Gerek şahsımın gerekse mensubu bulunduğum AK Parti hükümetlerinin, çalışma koşullarının iyileştirilmesinden modern teçhizat ve donanıma kavuşmasına kadar birçok konuda destek olmak için her fırsatta tüm imkanını seferber ettiği basın mensuplarını, halkımızın emaneti olarak görüyoruz. Yaptıkları işe halel gelmemesi için de özen gösteriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement