3 Puan 3 Golle Geldi - Son Dakika
Güncel

3 Puan 3 Golle Geldi

3 Puan 3 Golle Geldi

Fethiye Şehir Stadında oynanan maçta Ünyespor'u konuk eden Fethiyespor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

04.04.2013 16:01

Puanını 46'ya yüseklten Fethiyespor puan cetvelinde de ikinci sıraya yükseldi. Fethiyespor 7 Nisan Pazar günü deplasmanda Çankırıspor ile karşılaşacak.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 28'inci hafta karşılaşmaları bugün oynandı. Pazar günü deplasmanda oynanan Polatlı Bugsaşspor maçından 2 gün sonra Fethiye Şehir Stadında Ünyespor ile karşılaşan Fethiyespor Ekrem Sarıçam (2) ve Onur Okan'ın golleri ile sahadan 3 puanla ayrıldı.

Şampiyonluk yarışında büyük bir mücadele ortaya koyan Fethiyespor aldığı galibiyetle puanını 46'ya yükseltirken liderin 3 puan gerisinde ikinci sıraya yükseldi. Fethiye Şehir Stadında oynanan maçı yaklaşık 5 bin kişi izlerken, seyircilerin büyük bir kısmını stad çevresindeki ortaöğretim okulu öğrencileri oluşturdu.

Ligde bu sezon 12 golü bulunan Ekrem Sarıçam Ünyespor karşısında fileleri 2 kez havalandırdı ve gol sayısını 14'e yükseltti. Onur Okan da bu sezonki sekizinci golünü Ünyespor'a atmış oldu.

Fethiyespor 29'uncu hafta karşılaşmasında 7 Nisan Pazar günü deplasmanda Çankırıspor ile karşılaşacak.

Fethiyespor: 3 - Ünyespor: 0

Stad: Fethiye Şehir Stadı

Hakemler: Levent Aktan, Fikret Aras, Emre Ajun

Fethiyespor: Ozan Öztürk, Necdet Kaba, Sabri Turgut, Yaşar Kabakçı, Bülent Kalecikli, Murat Türkkan, Cem Atan (65.dakika Uğur Aktaş), Alican Karadağ (72.dakika Mustafa Kemal Küçük), Onur Okan, Ekrem Sarıçam (85.dakika Hasan Ahmet Sari), Emre Öztürk

Ünyespor: Armağan Vatanoğlu, İbrahim Karayiğit, Mete Kahriman, Yusuf Efil, Fatih Sülüner, Emre Köksal, Akın Aktaş, Samet Hasan Yıldıran, Ömer Topraktepe, Ersin Şahin, Yasin Öztop

Sarı Kartlar: Emre Öztürk, Ekrem Sarıçam, Uğur Aktaş (Fethiyespor)

Goller: 13 ve 80.dakika Ekrem Sarıçam, 88.dakika Onur Okan (Fethiyespor)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3 Puan 3 Golle Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement