4 Eylül Kula'nın Kurtuluşu, Coşkuyla Kutlanacak - Son Dakika
Güncel

4 Eylül Kula'nın Kurtuluşu, Coşkuyla Kutlanacak

4 Eylül Kula\'nın Kurtuluşu, Coşkuyla Kutlanacak

Kula Belediyesi, 4 Eylül Kula'nın Kurtuluşu'nun 96. yıl dönümüne özel yıldız sanatçıların vereceği konserle coşkulu bir kutlama programı hazırladı.

27.08.2018 16:20  Güncelleme: 16:19

Kula Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 4 Eylül Kula'nın Kurtuluşu Etkinlikleri, bu yılda renkli etkinlikler ve özel konserler ile kutlanacak. 1,2,3 ve 4 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerde; 1 Eylül'de Ankara oyun havaları ile özdeşleşen yıldız sanatçı Hüseyin Kağıt, 2 Eylül'de vatan ve millet temalı türkü ve şarkıları ile özgün sanatçı Ali Kınık, 3 Eylül'de son zamanlarda gençlerin dilinden düşürmediği şarkıları ile Türk Pop Müziği'nin genç starı Derya Uluğ ve 4 Eylül'de ise yine Türk Pop Müziği'nin sevilen sanatçısı Merve Özbey, Kulalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti verecek. Aynı zamanda 3 Eylül Pazartesi günü Kula Yağlı Pehlivan Güreşleri için er meydanı kurulurken 4 Eylül Salı Günü Ata sporu olan cirit müsabakaları gerçekleştirilecek. Şenlikler boyunca halka açık olacak panayırlar ve çeşitli etkinlikler Kula'nın Kurtuluşu'na renk katacak.

BAŞKAN TOSUN; "KULA'YA HER ŞEYİN EN GÜZELİ YAKIŞIYOR"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşlarının başlattığı Büyük Taarruz ile Kula'nın 4 Eylül 1922 tarihinde esaretin boyunduruğundan kurtulduğunu ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Bu sene Kula'nın kurtuluşunun 96. yılını kutluyoruz. Bizlere böylesi tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyaya nam salmış memleketi büyük fedakarlık göstererek kazanan atalarımıza minnettarız. Bizlere emanet edilen bu kutsal vatanın değerini bilelim ve uğrana feda edilen canları unutmayalım. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kulamızın düşman işgalinden kurtuluşunu büyük bir coşku ve heyecan ile kutlayacağız. Tüm Kulalı hemşerilerimizi ve gurbetçilerimizi etkinliklerimize davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4 Eylül Kula'nın Kurtuluşu, Coşkuyla Kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement