4 Eylül Kutlamaları Çeşitli Etkinliklerle Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

4 Eylül Kutlamaları Çeşitli Etkinliklerle Devam Ediyor

4 Eylül Kutlamaları Çeşitli Etkinliklerle Devam Ediyor

Sivas Kongresi'nin 94. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Buruciye Medresesi çevresinde Sanat Sokağı, Resim ve Fotoğraf ve İlçeler açılışı yapıldı.

05.09.2013 11:55  Güncelleme: 12:29

Buruciye Medresesi önündeki alanda düzenlenen açılış törenine, Vali Vekili Salih AYHAN, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Kurmay Albay Fatih Celalettin SAĞIR, Vali Yardımcıları Mustafa AYDIN ve Ömer KALAYLI, Belediye Başkanı Yardımcısı Yılmaz UYSAL, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir PÜRLÜ, İl Emniyet Müdürü Selçuk KIZILAY, bazı ilçe kaymakamları ve protokol üyeleri katıldı.

"Sanat Sokağı', "Resim ve Fotoğraf" ve "İlçeler" adlı sergilerin açılışını yapan Vali Vekili Salih AYHAN ve beraberindekiler ile stantları gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Vekili Salih Ayhan, gezdiği stantlarda ikram edilen ürünlerin tadına da bakarak, ilçelerde yetiştirilen ürünlerin özellikleri hakkında bilgi aldı.

İlçeler sergisine, 16 ilçe kaymakamlığı, 10 kamu kuruluşu, 9 sivil toplum örgütü olmak üzere 35 iştirakçi katıldı ve 45 stant kuruldu. Resim ve fotoğraf sergisinde 76 portre yer aldı. Sanat Sokağı'nda da 7 guaj ve 24 yağlı boya tablo sergilendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4 Eylül Kutlamaları Çeşitli Etkinliklerle Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement