4. Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı Başlıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

4. Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı Başlıyor

15.03.2016 09:06

Bu yıl 4'üncü kez düzenlenen Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı, 16-17 Mart 2016 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Kadir Has Üniversitesi ile İtibar Yönetimi Enstitüsü'nün ortaklaşa düzenlediği ve bu yıl 4'üncü defa yapılacak olan Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı, 16-17 Mart 2016 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Halkla ilişkilerden akademiye, online dünyadan kurumsal dünyaya itibarın nasıl yönetileceğinin ve marka ile itibar arasındaki ilişkinin tartışılacağı, birçok sektörden önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı konferansın açış konuşmalarını ise Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevda Alankuş ile İtibar Yönetimi Enstitüsü Başkanı Orhan Samast yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4. Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı Başlıyor - Son Dakika


Advertisement