Sultangazi'deki Patlama Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'deki Patlama Güvenlik Kamerasında

Sultangazi\'deki Patlama Güvenlik Kamerasında

Sultangazi'de 9 Temmuz tarihinde bir Türkü Evi'nde çıkan yangının ardından meydana gelen patlamada 5 kişi hayatını kaybetti.

18.07.2013 19:02  Güncelleme: 16:06

Edinilen bilgiye göre, olay 9 Temmuz 2013 tarihinde Gazi Mahallesi'ndeki Can Türkü Evi'nde meydana geldi. İşyerindeki tadilat sırasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın sonrası izolasyon çalışması nedeniyle iş yerinde bulunan yanıcı maddelerin alev alması sonucu peş peşe patlamalar meydana geldi. Patlamada kartonpiyer ustası 28 yaşındaki Muharrem Duran, Çetin Aksoy, işyeri sahibi Veli Erdoğan, oğlu Can Erdoğan, Türkü Evi çalışanı Akan Şimşek ağır yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

PATLAMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Korkunç olay, Türkü Evi'nin yan tarafında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ilk önce dumanların çıktığı görülüyor. Kısa süre sonra patlama meydana geliyor. Patlamanın ardından yükselen alevleri söndürmek için çevredeki vatandaşlar koşuyor. Yan tarafta bulunan işyeri çalışanları yangın söndürme cihazıyla alevlere müdahale etmeye çalışıyor. Bu arada, korkunç patlama nedeniyle çevredekilerin de kaçıştığı güvenlik kamerasına yansıyor.

Çevredeki esnaflardan Dursun Pamuk, "İçeriden ilk önce duman çıktı. Ufak çaplı olduğunu zannettik. Sonra patlamalar meydana geldi. Yaralıları hemen hastaneye götürdük. Ama iki gün sonra arkadaşlarımız hayatını kaybetti" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sultangazi'deki Patlama Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement