5 Saatlik Esaret Son Buldu - Son Dakika
Güncel

5 Saatlik Esaret Son Buldu

5 Saatlik Esaret Son Buldu

Uludağ’da yoğun kar ve tipi yüzünden yolu kapanan Hüseyinalan mevkiinde mahsur kalan 3 kamyoncu, 5 saattin sonunda kurtarıldı.

13.12.2016 23:35

Uludağ'da yoğun kar ve tipi yüzünden yolu kapanan Hüseyinalan mevkiinde mahsur kalan 3 kamyoncu, 5 saattin sonunda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Su ve Kanalizasyon İşleri'nde (BUSKİ) taşeron olarak çalışan ve köylerin foseptik kuyularını çeken Hakan Meydan (42), Murat Aydoğdu (39) ve Tuğrul Özpolat (27), öğle saatlerinde kamyonla Hüseyinalan köyüne foseptik kuyusunu çekmek için çıktı. Ancak aniden bastıran tipi, köy yolunun karla kaplanmasına neden oldu. 1 metreye ulaşan kar yüzünden yolda mahsur kalan kamyoncular, önce BUSKİ'yi ardından Karayollarını ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerini, daha sonra da jandarma ve polisi arayıp haber verdi. Aradan 5 saat geçmesine rağmen halen yolda mahsur olduklarını belirten kamyoncular, yakıtlarının da bitmek üzere olduğunu söyledi. Her yeri aramalarına rağmen 5 saat boyunca herhangi bir kurtarma ekibinin gelmediğinden dert yanan kamyoncular, "Son çareyi basına haber vermekte bulduk. Siz de çare olmazsanız burada soğuktan donup öleceğiz" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler olaya müdahale ederek mahsur kalan işçileri iş makineleri ile yaptıkları çalışma sonucu kurtardı. Kurtarılan işçiler büyük mutluluk yaşarken her zaman dağ yöresine çıktıklarını ilk kez başlarına böyle bir şey geldiğini söylediler. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5 Saatlik Esaret Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement