50 Kişiye Bahçecilik Eğitimi Fırsatı - Son Dakika
Son Dakika Logo

50 Kişiye Bahçecilik Eğitimi Fırsatı

50 Kişiye Bahçecilik Eğitimi Fırsatı
04.05.2012 15:59

Eğitim programlarıyla 200 kişiye çağrı merkezi elemanı, 50 kişiye ise park, bahçe ve koruların bakımı konusunda eğitim verilecek.

200 Kişiye Çağrı Merkezi Elemanı, 50 Kişiye Bahçecilik Eğitimi Fırsatı

Beykoz Belediyesi ve MEKSA Vakfı iş birliğiyle nitelikli iş gücü oluşturmak ve ilçe sakinlerine meslek edindirmek amacıyla açılan eğitim programlarıyla 200 kişiye çağrı merkezi elemanı, 50 kişiye ise park, bahçe ve koruların bakımı konusunda eğitim verilecek.

İlçeye göçle gelen erkeklerin meslek edinmelerine ve iş bulmalarına yardımcı olmak üzere hazırlanan protokol Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Mesleki Eğitim ve Küçük Sanayi Destekleme Vakfı (MEKSA) İstanbul Projeler Başkanı A.Nafiz Yalkın tarafından imzalandı.

GÖÇLE GELEN 50 İŞSİZ YARARLANACAK

Beykoz Belediyesi ve MEKSA Vakfı arasında imzalanan protokol en fazla 7 yıldan bu yana Beykoz'da yaşayan 16-55 yaşları arasındaki 50 işsiz erkeği kapsıyor.

50 saat boyunca uygulamalı eğitime tabii tutulacak adaylardan programı başarıyla bitirenlere park, bahçe ve koruların bakımı konusunda yeterliliklerini gösteren sertifika verilecek.

Çağrı Merkezi Elemanı Programı'na en az ilkokul mezunu olan 16-55 yaşları arasındaki bayanlar başvurabilecek. 54 saat sürecek uygulamalı programda uzmanlar tarafından adaylara mesleğin incelikleri aktarılacak.

Eğitimler boyunca yol ve yemek harcamaları için adaylara 20'şer lira cep harçlığı ödenecek.

Nitelikli iş gücü oluşturmak üzere ilçe genelinde insan kaynakları alanında çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, iş kollarında uzmanlaşma ve vasfın günden güne önem kazandığını ve artık 'ne iş olursa yaparım' devrinin kapandığını belirterek özellikle meslek edindirmeye yönelik eğitim programlarının devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 50 Kişiye Bahçecilik Eğitimi Fırsatı - Son Dakika


Advertisement