6 Bin Aileye İaşe Paketi - Son Dakika
Güncel

6 Bin Aileye İaşe Paketi

6 Bin Aileye İaşe Paketi

Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl Da Yardıma Muhtaçlara Erzak Yardımı Yapıldı

12.08.2010 16:12  Güncelleme: 16:15

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşları bu Ramazan'da da yalnız bırakmadı.

Fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara destek olmak amacıyla 5 bini Büyükşehir Belediyesi, bini de Kadir Has Vakfı tarafından hazırlanan toplam 6 bin adet iaşe paketi daha önceden ekmek ve yemek yardımı yapılan ailelere dağıtılıyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Seyit Ahmet Okur, hazırlanan paketlerin dağıtımına Ramazan ayına girmeden başlanıldığını ve dağıtım işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.

İaşe paketlerinin dağıtımına öncelikli olarak yıl içinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi aşevlerinden yemek yardımı alan ailelerden başlanıldığını ifade eden Daire Başkanı Dr. Okur, "Yardımları, tespit ettiğimiz ailelerden kendileri alamayacak durumda olanların evlerine bırakıyoruz.

Diğer vatandaşlarımızı ise otobüslerle depomuza taşıyarak paketlerini burada kendilerine teslim ediyoruz. Hazırladığımız paketler zengin bir içeriğe sahip. Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki yıllarda da yardıma muhtaç ailelere sahip çıkmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan iaşe paketlerinde 4 kg şeker, 2 kg çay, 2 kg siyah zeytin, 2 kg kuru fasülye, 2,5 kg pirinç, 2 kg nohut, 4 kg makarna, 1 kg kırmızı mercimek, 5 lt ayçiçek yağı, 850 gr da domates salçası bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 6 Bin Aileye İaşe Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement