60'lı Yılların Nostaljisi PAN AM - Son Dakika
Güncel

60'lı Yılların Nostaljisi PAN AM

60\'lı Yılların Nostaljisi PAN AM

Dizinin ilk sezonunun ilk bölümü 20 Aralık Salı saat 21.45'te DiziMaxMore'da ekrana geliyor.

17.12.2011 13:13  Güncelleme: 13:14

PAN AM

20 Aralık Salı 21.45

Bir dönemin efsane havayolu şirketi Pan American World Airways'i konu alan ve nostaljik bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek olan PAN AM, dizi tutkunlarıyla buluşuyor. Amerika'da başladığı günden itibaren merakla takip edilen dizinin ilk sezonunun ilk bölümü 20 Aralık Salı saat 21.45'te DiziMaxMore'da ekrana geliyor.

Başrolünü Christina Ricci, Kelli Garner, Karine Vanasse ve Margot Robbie'nin paylaştığı Amerika'da geçen ay yayına giren nostaljik dizi PAN AM, ilk sezonunun ilk bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Pan American World Airways'i konu alan ve seyirciye sosyal hayattan politikaya 60'lı yılların nostaljisini yaşatacak olan PAN AM, dönemin atmosferini ve yaşanan olayları gerçekçi bir üslupla gözler önüne seriyor. Romantizm, entrika ve maceranın da eksik olmadığı dizi dolu dolu bir seyir keyfi yaşatıyor.

Amerika'dan sonra ve Türkiye'de de nostalji tutkunlarını ekran başına kilitleyecek olan PAN AM ilk sezonunun ilk bölümüyle 20 Aralık Salı akşamı saat 21.45'te DiziMaxMore'da.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 60'lı Yılların Nostaljisi PAN AM - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement