62 Yıllık Sanatçı Yağdıran, İlk Kitabını Başkan Sözlü'ye Takdim Etti - Son Dakika
Güncel

62 Yıllık Sanatçı Yağdıran, İlk Kitabını Başkan Sözlü'ye Takdim Etti

Adanalı sanatçı Abdurrahman Yağdıran, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

14.03.2018 14:40

Adanalı sanatçı Abdurrahman Yağdıran, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

"Postacı" ismiyle anılarını derledi

85 yaşında ilk kitabını bastıran Adanalı sanatçı Abdurrahman Yağdıran, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti. Anılarını ve sanatını "Postacı" isimli kitapta derleyen Abdurrahman Yağdıran, kitabının ilk basımını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye takdim etti.

Başkan Hüseyin Sözlü, ziyaret esnasında 'Adana Yollarında Pamuklar Dallarında' türküsüyle hafızalarda iz bırakan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nda uzun yıllar eğitmenlik yapan 85 yaşındaki Abdurrahman Yağdıran'ı tebrik etti ve yeni bir şarkı daha yapmasını istedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 62 Yıllık Sanatçı Yağdıran, İlk Kitabını Başkan Sözlü'ye Takdim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement