"7'den 70'e Herkes Beylikdüzü'nde Yaşamak İstiyor" - Son Dakika
Güncel

"7'den 70'e Herkes Beylikdüzü'nde Yaşamak İstiyor"

"7\'den 70\'e Herkes Beylikdüzü\'nde Yaşamak İstiyor"

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanlığında Adnan Kahveci Mahallesi'nde oturan bayanlara yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

14.03.2014 17:13

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde bayanlara yönelik düzenlenen "Gelin Beylikdüzü'nü Konuşalım" adlı programa katıldı. Etkinlikte ayrıca Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Kezban Coşkun ve belediye meclis üyeleri de yer aldı. Misafirler önce Başkan Uzun Marşıyla coştu. Başkan Uzun, belediye meclis üyesi adaylarıyla sahnede el ele verip marşa eşlik etti. Başkan Uzun konuşmasında "Herkes bizi konuşuyor, gelin biz de Beylikdüzümüzü konuşalım, 7'den 70'e insanlar burada yaşamak istiyor. Metrobüs geldi sıra Metro'da ve bu sene deniz ulaşımını da kullanacağız.2009'un Adnan Kahveci Mahallesi'yle bugünün Adnan Kahveci Mahallesi bir mi? Size soruyorum" dedi ve teşekkür ederek konuşmasına son verdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Coşkun açılış konuşmasında kadınların daha çok özverili olmasını istedi ve sözü meclis üyelerine bıraktı. Meclis üyeleri sırayla kendini tanıttı.

Program hediye çekilişiyle tüm hızıyla devam ederken 10 kişiye Kolan Hastanesinden momografi,11 kişiye güzellik merkezinden lazer,1 kişiye Evigold'dan halı, 2 kişiye yaşam koçluğu hizmeti hediye edildi.

Adnan Kahveci Mahallesi'nde ikamet eden bayanlar son olarak 641 proje ile ilgili videoyu izleyip salondan ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '7'den 70'e Herkes Beylikdüzü'nde Yaşamak İstiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement