8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Ahmet Çakır bir kutlama mesajı yayınladı.

07.03.2013 15:12

Kadınların hayatta önemli roller üstlendiğini belirten Belediye Başkanı Çakır, mesajında şunları belirtti:

"Bir anne, bir eş, bir kardeş, bir çalışan olarak toplumda saygın bir fert olan kadınlarımız, gerek toplumda ve gerekse de ailede, önemli roller üstlenmektedirler. Gerek dinimiz İslam, gerek medeni hukukumuz ve gerekse de gelenek, görenek ve adetlerimiz kadına büyük önem vermektedir.

Toplumlardaki medeniyet düzeyi, insan haklarının ayrılmaz en önemli parçası olan kadın haklarına verilen değerle ölçülmektedir.

Aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlayarak destek vermek, hepimizin ortak sorumluluğudur.

Sosyal hayatımızın her yerinde bulunan kadın, ailenin bel kemiğidir. Bizim inanç ve değerlerimiz açısından kadının ayrı bir yeri, ayrı bir saygınlığı var. Onlar, bir gün değil, hergün baş tacımızdır. Peygamberimiz 'Cennet Annelerin ayakları altındadır' buyurarak kadına vermiş olduğu değeri açık bir şekilde göstermektedir.

Her şeyin en güzeline layık olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel günler diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement