8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

08.03.2017 16:58

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sürücülere gül verdi.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sürücülere gül verdi.

İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak'ın talimatıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Meydanı'nda trafik uygulaması gerçekleştirdi. Ekipler, uygulama sırasında kadın sürücüleri durdurarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı ve onlara gül verdi.

Kadın sürücüler, polis kendilerini durdurunca önce ceza yazılacağını düşünerek endişelendiklerini, güllerle karşılanınca şaşırdıklarını dile getirdi.

Kendilerine gül verilmesinden dolayı mutlu olan kadın sürücüler, "Böyle bir şey düşünüldüğü için teşekkür ederiz. Polislerimizi çok seviyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika


Advertisement