81 İlden 81 Yıldız - Son Dakika
Güncel

81 İlden 81 Yıldız

81 İlden 81 Yıldız

'81 İlden 81 Yıldız Projesi' kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Dede Çankaya Köşkü'nde yapılan törenle Aksaray'ı başarıyla temsil etti.

24.06.2013 20:07

Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL´ün eşi Hayrunnisa GÜL Hanımefendi'nin himayelerinde yürütülen projeye, 81 ilden orta öğretim kurumları 9, 10, 11, sınıf öğrencileri arasından spor veya bilim dalında, bölgesel ve ulusal dereceleri olup derslerinde de başarılı olan il birincileri katılmıştır.

Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 81 İlden 81 Yıldız Eğitim Projesi 2013 Yıldızları Tanıtım Toplantısında konuşan Hayrunnisa GÜL Hanımefendi, "Dört yıl önce büyük ümitlerle diktik bu fidanı. Çok özendik, öncesinde ciddi çalışmalar yaptık. En iyi verimi nasıl elde ederiz diye aylarca araştırdık. Sevgiyle, emekle büyüttük fidanımızı. Ve şimdi bunun meyvelerini alıyoruz" dedi. Projeye sahip çıkan, emek veren herkese teşekkür eden Hayrunnisa GÜL Hanımefendi, yıldızların ve başarılarının her geçen gün artması temennisini dile getirdi.

Program, Atalay DEMİRCİ' nin gösterisi ve 2013 yıldızlarının Hayrunnisa GÜL Hanımefendi ile toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 81 İlden 81 Yıldız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement