85 bin tesbih seçeneği Karun'da - Son Dakika
Güncel

85 bin tesbih seçeneği Karun'da

85 bin tesbih seçeneği Karun\'da

Karun Kıraç, tasarımlarıyla mücevher ve aksesuar seven erkeklere hitap ediyor.

10.08.2016 09:02  Güncelleme: 09:03

İnciden kehribara, zümrütten pırlantaya değerli taşlarla tasarlanan bileklik, kol düğmesi, yüzük, tesbih ve kalem gibi birçok alternatif var. Tesbihte ise tam 85 bin farklı tasarım sunuyor

Karun Mücevher markasıyla 400 yıllık aile mesleğinden gelen deneyimi değerli taşlarla sanat eserlerine dönüştüren Karun Kıraç'ın tasarımları sadece kadınların değil erkeklerin de ilk tercihi oluyor. İnciden kehribara, zümrütten pırlantaya değerli taşlarla tasarlanan bileklik, kol düğmesi, yüzük, tesbih ve kalem gibi birçok alternatif aksesuarları beylerin beğenisine sunan Karun Kıraç, hem Türkiye'de hem yurt dışında büyük ilgi görüyor.

Elton John'dan Monica Belluci'ye, Kevin Spacey'den Jennifer Lopez'e dünyaca ünlü isimlerin tercihi olan Karun Mücevher'de 2 saat içinde müşterinin hayalindeki takı veya aksesuar tasarlanabiliyor. Markanın tesbih koleksiyonu ise fark yaratıyor. Karun Kıraç, "Hobim işe dönüştü. Şu anda 85 bin adet tespihim var. Bizde 300 liraya da 300 bin dolara da tespih bulabilirsiniz. Bizden sonra birçok marka tespihi vitrinine koymaya başladı" diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 85 bin tesbih seçeneği Karun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement