ABD'de Ardışık Faiz Artışı Olasılığının Zayıflamasıyla Dolar 3.50 Liraya İndi - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD'de Ardışık Faiz Artışı Olasılığının Zayıflamasıyla Dolar 3.50 Liraya İndi

ABD\'de Ardışık Faiz Artışı Olasılığının Zayıflamasıyla Dolar 3.50 Liraya İndi
05.06.2017 09:49

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu yıl içinde ardışık faiz artışları yapacağına ilişkin beklentilerin iyice zayıflamasıyla, dolar 3.50 lira düzeyine kadar geriledi.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu yıl içinde ardışık faiz artışları yapacağına ilişkin beklentilerin iyice zayıflamasıyla, dolar 3.50 lira düzeyine kadar geriledi.

ABD'de geçen Cuma günü açıklanan verilere göre, tarım dışı istihdam Mayıs ayında beklentilerin altında kaldı. Bu bu verinin, Fed'in faiz artışı için öngördüğü ekonomik canlanmayı yansıtmadığına ilişkin yorumlara dayalı olarak, dolar küresel piyasalarda zayıfladı.

Dolar lira karşısında da 3.5036 liraya kadar geriledikten sonra 3.5050 - 3.5100 aralığına dönerken, euro 3.95 liranın üzerine yükseldi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'de Ardışık Faiz Artışı Olasılığının Zayıflamasıyla Dolar 3.50 Liraya İndi - Son Dakika


Advertisement