13 Yaşındaki Reyhan ABD'de Trenin Altında Kalarak Can Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

13 Yaşındaki Reyhan ABD'de Trenin Altında Kalarak Can Verdi

02.07.2017 09:15  Güncelleme: 08:09

ABD'nin Virginia eyaletinde trenin çarptığı 13 yaşındaki Türk kızı Reyhan Safoğlu, hayatını kaybetti.

ABD'nin Virginia eyaletinde trenin çarptığı 13 yaşındaki Türk öldü. Yerel medyadaki haberlere göre, Reyhan Safoğlu, Virginia eyaletinde hizmet veren VRE trenlerinden birinin Clifton bölgesi yakınlarında kendisine çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

"KIZIMIN KADERİ BÖYLEYMİŞ"

Anne Emel Safoğlu, yaptığı açıklamada, kızını hep korkusuz ve sevgi dolu gülüşüyle hatırlayacağını dile getirerek "Bu kimsenin suçu değildi, sadece kızımın kaderi böyleymiş. O hayat dolu biriydi." diye konuştu.


SON ANDA FARK ETTİ AMA KAÇAMADI

Safoğlu'nun, ağabeyi Barış Safoğlu ve kuzeni Michael Lorentz ile yürüyüş yapmak için Clifton bölgesindeki Hemlock Overlook Bölgesel Parkı'na gittiği, burada parkın içinden geçen tren raylarına çıkan Safoğlu'nun, treni son anda fark etmesine rağmen kaçamadığı belirtildi.

Cenaze namazı Amerika Diyanet Merkezi'nde (DCA) kılınan Safoğlu, ailesi ve yakınları tarafından defnedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 13 Yaşındaki Reyhan ABD'de Trenin Altında Kalarak Can Verdi - Son Dakika


Advertisement