ABD'den Vatandaşlarına Uyarı - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD'den Vatandaşlarına Uyarı

ABD\'den Vatandaşlarına Uyarı
25.10.2013 11:58

ABD, Tunus'ta bulunan veya bu ülkeye seyahat etmeyi planlayan Amerikan vatandaşlarından dikkatli olmalarını istedi

ABD, son günlerde Tunus'ta tırmanan gerginliğin ardından vatandaşlarını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

ABD'nin Tunus Büyükelçiliği'nden yayımlanan açıklamada, yaşanan şiddet olayları nedeniyle Tunus'ta bulunan veya bu ülkeye seyahat etmeyi planlayan Amerikan vatandaşlarından dikkatli olmalarını istedi.

Açıklamada ayrıca, ABD vatandaşlarından ülkedeki gösteri ve yürüyüşlerin düzenlendiği bölgelerden uzak durmaları talep edildi.

Tunus'un Sidi Bouzid kentinde, 23 Ekim'de emniyet görevlileri ve silahlı saldırganlar arasında meydana gelen çatışmada 6'sı polis 7 kişinin ölmesi nedeniyle ülkede 3 gün yas ilan edilmişti.

Ayrıca Sidi Bouzid kentinde patlayıcı yüklü bir araç güvenlik güçleri tarafından imha edilmişti.

Başkent Tunus'ta teröre karşı hükümete destek mitingleri düzenlenirken, el-Kaf ve Sidi Bouzid'de hükümet karşıtı eylemler yapılıyor. - Tunus

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'den Vatandaşlarına Uyarı - Son Dakika


Advertisement