Abdi İbrahim Pazarlama Zirvesi'nin Sponsoru Oldu - Son Dakika
Güncel

Abdi İbrahim Pazarlama Zirvesi'nin Sponsoru Oldu

Abdi İbrahim Pazarlama Zirvesi\'nin Sponsoru Oldu

Pazarlama Zirvesi'nin 13'üncüsü 5 - 6 Aralık tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

28.11.2012 13:04  Güncelleme: 13:12

Abdi İbrahim bu yıl da Pazarlama Zirvesi-nin ana sponsorlarından biri oldu

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, binlerce üst düzey yöneticiyi bir araya getiren Pazarlama Zirvesi'nin 13'üncüsü 5 - 6 Aralık 2012 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Her yıl farklı bir tema ile katılımcılarını etkilemeyi başaran Pazarlama Zirvesi'nin bu yılki teması "Sizin hikayeniz ne-" ile şekillendirilecek.

Abdi İbrahim'in ana sponsorlardan biri olarak katılacağı zirvede, kurumlara değer kazandıran hikayelerden, bağlayan, motive eden, satan ve dinleyenlere daha fazlasını isteten hikayelere kadar bir çok ilham veren öyküye tanık olma ve birçok başarılı hikayeyi de ünlü yönetim otoritelerinden ve danışmanlarından dinleme şansı elde edilecek.

Her büyük markanın bir hikaye anlattığı fikrinden yola çıkılarak belirlenen tema kapsamında dünyanın en iyi hikayecilerinden, dünyanın en büyük markalarının arkasındaki hikayenin nasıl kurgulanacağının deneyimleneceği zirvede, Abdi İbrahim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Okan Öncel de 2012 yılında asırlık şirketler arasına giren Abdi İbrahim-in tarihe tanıklık ettiği başarı hikayesini dinleyicilerle paylaşacak.

Pazarlama Zirvesi'nde bu yıl, ünlü Fransız polisiye yazarı Jean-Christophe Grange, Story Wars kitabının yazarı Jonah Sachs, Effective Brands'in kurucusu Marc de Swaan Arons, Zopa'nın kurucusu James Alexander ve Gladyatör ve Shadowlands filmleriyle 2 kez Oscar'a aday gösterilen ünlü senarist William Nicholson gibi alanında uzman birçok önemli isim konuşmacı olarak yer alacak.

Muhabir: Hasan Arslan

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abdi İbrahim Pazarlama Zirvesi'nin Sponsoru Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement