Başkan Çat İftar Yemeği Dağıtımına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Çat İftar Yemeği Dağıtımına Katıldı

Başkan Çat İftar Yemeği Dağıtımına Katıldı

Vatandaşlarla sohbet eden, dertlerini dinleyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, yemek dağıtımı sırasında vatandaşlara yardımcı oldu.

23.07.2013 09:53  Güncelleme: 09:56

Seydişehir Belediyesi,mağfiretin, yardımlaşmanın, dayanışmanın doruğa ulaştığı Ramazan Ayında bir taraftan Belediye önünde kurulan iftar çadırlarında vatandaşlara iftar yemeği verirken, diğer taraftan da Değirmenci ve Stad gibi şehir merkezine uzak mahallelerdeki vatandaşlara da mobil araçla iftar yemeği dağıtımını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Değirmenci Mahallesindeki iftar dağıtımında bulundu.Vatandaşlarla sohbet eden, dertlerini dinleyen Başkan Çat yemek dağıtımı sırasında vatandaşlara yemek almalarına da yardımcı oldu.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat buradaki açıklamasında;"Ramazan Ayı'nın önemi Müslümanlar arasındaki sevgiyi, kardeşliği, yardımlaşmayı artırmasıdır.7'den 70'e herkesi buluşturan, güzelliklerin paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, kardeşlik ve dayanışma duygularının arttığı bu kutsal ayda halkımızla birlikte olmaktan son derece mutluyuz.

Belediyemizin organizasyonu ve hayırseverlerin desteğiyle Ramazan Ayında kurulan iftar çadırlarımızda her gün 1300 kişiye iftar dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda Değirmenci ve Stad mahallelerinde de vatandaşlarımızın faydalanması için de mobil araçla iftar dağıtımı yapıyoruz.Veren El ile alan eli buluşturuyor;destek veren hayırseverlerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.Bu vesile ile mağfiret, bereket ayı olan Ramazan Ayının sonunda idrak edeceğimiz Ramazan Bayramına sağlık, mutluluk ve huzurla hep birlikte ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi" dedi.

Vatandaşlar da verilen bu hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek hayırseverlere ve Belediye'ye teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çat İftar Yemeği Dağıtımına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement