Açıkdil'e Üçpınar'da Büyük İlgi Gösterildi - Son Dakika
Güncel

Açıkdil'e Üçpınar'da Büyük İlgi Gösterildi

Açıkdil\'e Üçpınar\'da Büyük İlgi Gösterildi

Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Üçpınar'da Yuntdağ köyleri sakinleriyle bir araya geldi.

09.11.2013 13:54

Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Üçpınar'da Yuntdağ köyleri sakinleriyle bir araya geldi. Manisa Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden köy sakinleri, Başkan Yardımcısı Açıkdil'e köylerinin eksikleri ile ilgili taleplerini iletti. Manisa'nın büyükşehir olmasının ardından Manisa Belediyesi olarak ilçe, belde ve köylere hizmet götürmeye başladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Açıkdil, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Üçpınar'da Cuma programı yaptı. Başkan Yardımcısı Açıkdil'in Üçpınar ziyaretine MHP Yunus Emre İlçe Başkanı Nazmi Biçen, Üçpınar Belde Belediye Başkanı Yasin Halat ve MHP Yunus Emre ilçe teşkilatı da eşlik etti. Cuma namazının ardından Yuntdağ köylerinin de kullandığı Üçpınar Kıraathanesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, köylülerle sohbet etti, köylerinin eksiklikleri ile ilgili taleplerini dinledi. Manisa Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden köy sakinleri, Üçpınar Camii'nin avlusunun yenilenmesi ve camiye yapılacak Kur'an Kursu için proje desteği istedi.

Açıkdil'den Üçpınar'a destek sözü

Büyükşehir Yasası ile Manisa'nın da büyükşehir olacak iller arasında gösterilmesiyle birlikte Manisa Belediyesi'nin hizmetlerini mevcut bütçesiyle ilçe, belde ve köylere ulaştırmaya başladığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, "Üçpınar Camii'nin avlusuna karo döşenmesi ile ilgili vatandaşlarımızın talebini yerine getireceğiz. Kur'an Kursu ile ilgili proje çizimi konusunda da gerekli desteği vermeye hazırız. İlçe, belde ve köylerimize yaydığımız hizmetler artarak devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Manisa Belediyesi'ne teşekkür

Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil'i beldelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Üçpınar Belde Başkanı Yasin Halat da, Manisa Belediyesi'ne beldelerine yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Cuma programını Üçpınar'da geçiren Açıkdil'e büyük ilgi gösteren köy sakinleri, Açıkdil ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Üçpınar Belediye Başkanı Yasin Halat ve belde sakinlerine teşekkür eden Açıkdil, kısa süre içerisinde yeniden görüşmeyi temenni ederek, Üçpınar programını tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Açıkdil'e Üçpınar'da Büyük İlgi Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement