Acılar, Ortak Kaza Sigortası Tazminatı İle Hafifliyor - Son Dakika
Güncel

Acılar, Ortak Kaza Sigortası Tazminatı İle Hafifliyor

Acılar, Ortak Kaza Sigortası Tazminatı İle Hafifliyor

Oyaca Tarım Kredi Kooperatifi ortağı Nasuhi Korkmaz'ın traktörünün devrilmesi sonucu vefat etmesi nedeniyle varislerine 100 bin TL tazminat ödendi.

30.09.2013 08:22  Güncelleme: 09:32

Ankara Bölge Birliğine bağlı Oyaca Tarım Kredi Kooperatifi ortağı Nasuhi Korkmaz'ın traktörünün devrilmesi sonucu vefat etmesi nedeniyle ortağın varislerine ortak kaza sigortası kapsamında 100 bin TL tazminat ödendi.

Kederli aileye başsağlığı dileyen Ankara Bölge Müdür Yardımcısı Kalender Yılmaz ''Yarın ne olacağını Allah'tan başkası bilemez. Herkes er veya geç ölümü tadacaktır. Önemli olan geride kalanları düşünerek başımıza böyle üzücü olaylar gelmeden tedbiri alabilmektir. Biz Kurum olarak kaza sigortası yapılmasına büyük önem veriyoruz. Kooperatifimize üye olsun, olmasın tüm üreticilerimizi bu kapsama almak istiyoruz. Vefat eden ortaklarımızı geri getiremeyiz ama geride kalanların acılarını hafifletmeyi, onlara bir nebze de olsa destek olmayı amaçlıyoruz. Merhum ortağımızın varislerinin de bu tazminatlar sayesinde acılarını bir nebze olsun azaltabileceklerini düşünüyorum. Geride kalanlara sabır diliyorum.''

Kooperatif hizmet binasında düzenlenen törene Bölge Birliği sigorta servisi Yetkili Memuru Şevket Tahtacı ve kooperatif yetkilileri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Acılar, Ortak Kaza Sigortası Tazminatı İle Hafifliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement