Adana Mustafa Can'ın Tek Hayali Arabalı Yatak - Son Dakika
Güncel

Adana Mustafa Can'ın Tek Hayali Arabalı Yatak

Mustafa Can'ın tek hayali arabalı yatakADANA'da 5'inci sınıf öğrencisi lösemi hastası 11 yaşındaki Mustafa Can Giriş, polis üniformasını üzerinden çıkarmıyor.

02.12.2017 11:13

Mustafa Can'ın tek hayali arabalı yatak

ADANA'da 5'inci sınıf öğrencisi lösemi hastası 11 yaşındaki Mustafa Can Giriş, polis üniformasını üzerinden çıkarmıyor.16 yıl önce evlenen 39 yaşındaki Cuma Giriş ve 41 yaşındaki Emine Giriş'in, Züleyha (15), Sema Nur (13), Mustafa Can (11) ve Songül (6) adında 4 çocukları oldu. 1.5 yıl önce, rahatsızlanan Mustafa Can'ı hastaneye götüren baba, oğlunun lösemi olduğunu öğrendi. Adana Numune Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi olan Mustafa Can, 9 ay boyunca burada tedavi gördü.

LÖSEMİ OLDUĞUNU BİLMİYOR

Mustafa'nın şu anda ilaç tedavisi gördüğünü anlatan anne Songül Giriş, Her hafta hastaneye giderek kan sayımı yapıyoruz. Hastalığın iyileşmesini bekliyoruz. Aksi takdir de son çare olarak ilik nakli yapılacak. Oğlumuz hastalığının lösemi olduğunu bilmiyor. Biz ona kan değerlerin düşük, iyileşeceksin diyoruz dedi.

POLİSLERE AŞIK

Oğlunun polis olmayı hayal ettiğini anlatan Songül Giriş, Polisleri çok seviyor. Onları görünce yanlarına gidip, onlarla birlikte fotoğraf çektiriyor. Hastaneye her gittiğinde bir polis görse yanına uğramdan fotoğraf çekilmeden bırakmıyor. Oğlum polislerle moral buluyor diye konuştu. .Büyüyünce polis olmak istediğini anlatan küçük Mustafa ise, şunları söyledi

Polis olmayı istiyorum ve onları çok seviyorum çünkü kötüleri yakalayıp bizi koruyorlar. Ben de iyileşince polis olmak istiyorum. Benim bir hayalim var bir odam ve arabalı yatağımın olmasını istiyorum. Hastane tedavileri için bana yardım etmelerini istiyorum bunu yaparlarsa kendimi daha iyi hissedeceğim. Arabalı yatağı, televizyon reklamlarında gördüm bazı arkadaşlarım almış benimde olsa çok mutlu olurum. Ben arabalı yatağı çok seviyorum hiç ömrümde yatağım olmadı dedi.

Adana Mustafa Can\'ın Tek Hayali Arabalı Yatak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Mustafa Can'ın Tek Hayali Arabalı Yatak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement