Polisler Kapı Kapı Gezip 'Silah Sıkmayın' Uyarısı Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Polisler Kapı Kapı Gezip 'Silah Sıkmayın' Uyarısı Yaptılar

Polisler Kapı Kapı Gezip \'Silah Sıkmayın\' Uyarısı Yaptılar

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli Yunuslar ve Toplum Destekli Polislik Şubesi'nde görevli polisler, apartman ve işyerlerine girip, kapıları tek tek çaldı.

10.11.2013 14:49  Güncelleme: 11:14

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli Yunuslar ve Toplum Destekli Polislik Şubesi'nde görevli polisler, apartman ve işyerlerine girip, kapıları tek tek çaldı. Derbi maç sonrasındaki galibiyet sevinçlerinde aşırılığa kaçılmamasını isteyen polisler, taraftarlığın holiganizme dönüşmemesi gerektiği uyarısında bulundu. 'Sevincimiz gözyaşımız olmasın' başlıklı broşürler dağıttı.

Sevinç gösterilerinde silah kullanılmamasını isteyen polisler, "Hangi takım kazanırsa kazansın, kazanan taraftarlık ve dostluk olsun. Lütfen silah kullanıp çevremizdeki insanların yaralanmasına neden olmayalım" diye uyardı.

Esnafları da ziyaret eden polisler, Mehmet Ali Altun ve mesai arkadaşlarıyla bir süre sohbet etti. Uyarıları dikkatle dinleyen Altun, "Silah sıkıldığında çocuklar maça gitmiyor. Aslında futbol barıştır, ancak futbol şiddete dönüştürüldü bu konuda hepimize görev düşüyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisler Kapı Kapı Gezip 'Silah Sıkmayın' Uyarısı Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement