Adanasporlu Kalu: "Çok Mutluyum" - Son Dakika
Güncel

Adanasporlu Kalu: "Çok Mutluyum"

Adanasporlu Kalu: "Çok Mutluyum"

Ptt 1'inci Ligi takımı Adanaspor'un Altınordu deplasmanında attığı 2 golle 3 puan almasını sağlayan Nijeryalı Uche Kalu, "Çok mutluyum" dedi.

14.03.2016 15:32

Ptt 1'inci Ligi takımı Adanaspor'un Altınordu deplasmanında attığı 2 golle 3 puan almasını sağlayan Nijeryalı Uche Kalu, "Çok mutluyum" dedi.

FORMA ŞANSINI İYİ DEĞERLENDİRDİ

Uche Kalu, şampiyonluk mücadelesi veren takımının 25'inci hafta karşılaşmasında takımın golcü ismi Ergin Keleş'in sakatlığı nedeniyle maç öncesinde kadrodan çıkarılmasıyla 90 dakika forma şansı buldu. Altınordu deplasmanında attığı 2 golle galibiyette önemli rol oynayan Kalu, bu sezonki gol sayısını da 4'e çıkardı.

DEVRE ARASINDA GELDİ

2012-2013 sezonunda Çaykur Rizespor forması giyen ve 12 maçta attığı 9 golle takımının Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan siyahi oyuncu, 2013-2014 sezonunda Adanaspor'a transfer oldu. Turuncu beyazlı takımda 14 karşılaşmada görev alan ve 2 gol kaydeden Uche Kalu, sezon başında transfer olduğu Kazakistan Premier Lig'de Tobol forması giydikten sonra devre arasında yeniden Adanaspor'a döndü.

Bu sezon PTT 1'inci Lig'de 294 dakika forma şansı bulan ve 3 kez ilk onbirde başlayan Nijeryalı, 140 dakika forma şansı bulduğu Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 gol kaydetti.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanasporlu Kalu: 'Çok Mutluyum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement