Adnan Kahveci Mahallesi Danışma Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Adnan Kahveci Mahallesi Danışma Toplantısı

Adnan Kahveci Mahallesi Danışma Toplantısı

Başkan Uzun Adnan Kahveci Mahallesi Danışma Toplantısı'nda vatandaşları bilgilendirdi.

06.05.2013 10:28

Adnan Kahveci Mahallesi sakinleri ile AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Mahalle Danışma Toplantısı'nda buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun vatandaşların merak ettikleri konulara açıklık getirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'nda düzenlenen Mahalle Danışma Toplantısı'nda Adnan Kahveci Mahallesi'nin ikinci etap sakinleri ile mahallenin dünü bugünü ve yarınları görüşüldü. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Adnan Kahveci Mahallesi'nin Beylikdüzü'nde en fazla gelişim gösteren bölge olduğunu ifade ederek, bölgenin gün geçtikçe daha da güzelleştiğini ve Beylikdüzü'nün yeni yüzü olma yolunda ilerlediğini ifade etti. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve teşkilat üyelerinin de katıldığı danışma meclisinde mahallenin gençleri rap müzik eşliğinde dans şovu gerçekleştirdiler. Minikler ise katılımcılara çiçek hediye ettiler.

Mahalle sakinleri Beykent mevkiindeki Metrobüs durağının isminin değiştirilmesi talebini Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a iletti. Şuan da Hadımköy olan durak isminin Hadımköy ile hiçbir alakası olmadığını ifade eden mahallelilere Başkan Yusuf Uzun, bu konuda çalışma yapacaklarının sözünü verdi.

Devlet Hastanesi bölgeyi güçlendirecek

TOKİ tarafından yapılacak olan ve 300 yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Adnan Kahveci Mahallesi'ne en yakın bölgede olduğunu söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun hastanenin faaliyete girmesi ile birlikte her geçen gün daha büyük cazibe merkezi haline gelen BU bölgenin çok daha güzelleşerek çok önemli bir konuma geleceğini söyledi.

"Kapalı pazarı vatandaşlarımız benimsedi"

Adnan Kahveci Mahallesi'nde yapılan ve sadece bölge halkına değil adeta İstanbul'a hizmet veren kapalı pazarın İstanbul'un en önemli pazarlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Uzun " Bu pazara hep birlikte sahip çıkıyoruz. Pazarımız artık oturdu, vatandaşlarımız bu pazarı benimsedi. Gün geçtikçe sadece Beylikdüzü değil civar çevre ilçe vatandaşlarının da akın ettiği bir pazar olacak" şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda mahalle teşkilatında emeği geçen teşkilat üyelerine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü tarafından plaket takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adnan Kahveci Mahallesi Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement