Adore Oyuncak Yeni Ürünlerini Satış Kanalına Tanıttı
Oyuncak sektörünün lider şirketlerinden Adore Oyuncak, 2013 yılı son çeyreğine büyük bir atakla giriyor. Şirket, Türkiye'deki tek yetkili satış temsilcisi olduğu LEGO, Ravensburger, Winx Club gibi daha pek çok global oyuncak markasına ait ürün yelpazesine yeni oyuncaklar kattı. Sait Halim Paşa Yalısı'nda, satış kanalına özel gerçekleştirilen lansmanla dikkat çeken Adore Oyuncak, tüm iş ortaklarının yanı sıra çocukları da mutlu edecek yeni ürünleri pazara sunuyor.
1996′dan bu yana çocuklara ve içindeki çocuğu hiç kaybetmeyenlere hizmet veren Adore Oyuncak, yeni ürünlerini, çok sayıda firma yöneticisi ve yetkilisinin bir araya geldiği toplantıda tanıttı. Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen lansmanda Genel Müdür Esin Yürür'ün yanı sıra şirketin yetkili isimlerinden; Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynep İffet Berker, ürün müdürleri Gamze Ünal ile Ilgın Cangir de hazır bulundu.
Adore Oyuncak'ın ürün yelpazesini genişlettiği markalardan Ravensburger'in Osmanlı Klasikleri yapboz serisinde, gerçek Osmanlı sanat eserlerinden yapboza dönüştürülen yeni ürünler yer aldı. Rudolf Ernst'in 'Gül Toplayıcıları', Jean Baptiste Vanmour'un 'Kahve İçen Kadınlar' ve Osman Hamdi Bey'in 'İki Müzisyen Kız' resimleri yapboz tutkunlarının beğenisini kazanacak.
Ravensburger'in kutu oyunlarından Make'n' Break serisine renkli bir içeriğe sahip 'Party' paketi de dahil oluyor. Öğretici kutu oyunlarına ise; çocuklar kadar yetişkinlerin de büyük keyif alacağı Ringo Flamingo eklendi.
Ayrıca kız çocuklarının çok sevdiği Winx Club oyuncak ailesi, Sirenix Fairy serisi ile yeni bir deneyim sunuyor. Winx perileri bundan böyle daha fazla hareket edebilecek ve yeni tasarımları sayesinde çocuklara hayal dünyalarını daha fazla kullanma şansı sunacak.
Dünyaca ünlü LEGO oyuncaklarının da, 'Legeds of Chima' serisini genişledi. LEGO Chima çatısı altında çocukları hem eğlendirecek hem hayal dünyalarını genişletecek pek çok fantastik hayvan, kart ve savaş figürü mevcut.
Çok sayıda oyuncak markasının yeni ürünlerinin sunumunun yapıldığı toplantıda, Adore Oyuncak'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynep İffet Berker, firmanın vizyonuna ve gelecek politikalarına ilişkin şöyle konuştu; "Adore Oyuncak olarak, çocukların hem eğlenebilmesi hem de gelecekte daha yaratıcı düşünebilmesi sağlayabilmek adına ürün yelpazemizi geniş tutmaya ve her çocuğa hitap etmeye çalışıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız da sonuç veriyor. Bugün sizlerin de görmüş olduğu üzere, satışını yaptığımız oyuncak markalarının hemen hemen hepsinin ürün yelpazesini genişlettik. Çocuklarına oyuncak almak isteyen ailelere hatta yetişkinlere mümkün olduğu kadar fazla alternatif sunabilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz".
Son Dakika › Güncel › Adore Oyuncak'ın Ürün Yelpazesi Genişliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.