Afacanlar İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Afacanlar İftar Sofrasında Buluştu

Afacanlar İftar Sofrasında Buluştu

Karaca Restoranda tertiplenen iftar yemeğine Afacanlar Kreş ve Çocuk Kulübü'nün 30 minik yavrusu ve velileri katıldı.

16.06.2016 16:25  Güncelleme: 16:26

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

Dörtyol'da okul öncesi eğitime yeni bir anlayış kazandıran Afacanlar Kreş ve Çocuk Kulübü içinde bulunduğumuz ramazan ayında da birlik ve kaynaşmanın güzel bir örneğini sergileyerek minik yavruları ve velileriyle birlikte iftar sofrasında buluştu.

Minikler için çocuk menüsünden oluşan özel bir sofra hazırlanırken veliler ise ramazan ayının ruhuna ve maneviyatına yakışan bir iftar yaptı.

Afacanlar Kreş ve Çocuk Kulübü İşletmecisi Zehra Çınar konuklarını kapıda karşılarken Emekli Eğitimci Emel Çınar ise iftar sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında; "Afacanlar Kreş ve Çocuk Kulübü ailesi olarak içinde bulunduğumuz bu aziz ve mübarek ramazan ayında sizlerle bir arada olmak istedik. Davetimizi kırmayarak iştirak ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yaz dönemini aileler en iyi şekilde değerlendirerek yavrularımızı temel eğitime hazırlamalıdır. Biz profesyonel bir ekiple yaz döneminde yavrularımızın sosyal, kültürel, sanatsal ve fiziki gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Sizlerle olan bağlarımız ve birlikteliğimiz sürerken, yaz dönemi için açtığımız sınıflarımıza kayıtlarımız başlamış durumda. Yoğun da bir ilgi görmekte. Bundaki en büyük etken sizlerin bizler için ortaya koyduğu olumlu referanslar. Kayıt için gelen bir çok veliden sizlerin isimlerini duyuyor ve sizlerin verdiği olumlu düşünceleri aktararak çocuklarını bizlere emanet etmek istiyorlar. Buda bizleri çok memnun ediyor. Hepinize teşekkür ediyor hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Afacanlar İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement