Afiş Çekiminde Eşref Kolçak'a Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Afiş Çekiminde Eşref Kolçak'a Doğum Günü Sürprizi

Afiş Çekiminde Eşref Kolçak\'a Doğum Günü Sürprizi

Başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan'ın paylaştığı Elim Sende filminin oyuncuları afiş çekimi için Ortadoğu Sinema Okulu'nda bir araya geldi.

05.02.2018 14:14

Eşref Kolçak, Tuğba Özay, Tayfun Sav, gibi birçok ünlü isim afiş çekiminde buluştu. Basının yoğun ilgisinin olduğu çekimlerde sürprizler arka arkaya geldi. Çekim sırasında ilk sürpriz filmin yapımcısından geldi. Yapımcı Burçak Ilıman filmin vizyon tarihini açıkladı. 2. Sürpriz ise Türk sinemasının duayen ismi Eşref Kolçak için hazırlanan doğum günü sürprizi oldu.

Cüneyt Tek'in 'Yar' şarkısından ilham alınarak kaleme alınan filmin afiş çekimleri gerçekleştirildi. Eğlenceli anlara sahne olan çekimlerde duygu yüklü anlarda yaşandı. Filmin vizyon tarihi müjdesinden sonra Eşref Kolçak'ın doğum günü kutlandı. Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer alan usta oyuncu Eşref Kolçak "Samimi olarak söylüyorum bana güzellikler yaşattınız, beni çok mutlu ettiniz herkese teşekkür ederim. Ben çalışarak öleceğim. Yeter ki set olsun, ben çalışırım. Çalışmak bana enerji veriyor, mutlu oluyorum" ifadelerinde bulundu.

YEŞİLÇAM OYUNCULARINI DESTEKLİYORUM

Etkileyici aşk hikâyesi 11 Mayıs'ta vizyona giricek filmin oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim bulunuyor. Filmde, Tuğba Özay, Eşref Kolçak, Tayfun Sav, Seda Kement, Serkan Gürkan, Cüneyt Tek, Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare, Zeynep Tuggen Kuloğlu ve Erkan Çelik. Gizem Nur Doğa gibi ünlü isimler bulunuyor. Avantgarde Yapım'ın ilk filmi olan Elim Sende ile ilgili açıklamalarda bulunan Yapımcı Burçak Ilıman, Yeşilçam oyuncularını desteklemeye devam edeceklerini vurguladı. Ilıman sözlerine söyle devam etti: " İlk filmimiz Elim Sende doludizgin geliyor. Vizyon tarihimizi açıkladık ve oyuncumuz, hocamız, abimiz Eşref Kolçak'a güzel bir jest yaptık. Bana göre Yeşilçam oyuncuları desteklenmeli. Eşref abi bu filmde oynayarak bize çok katkısı oldu. Hem oyunculuk anlamında filmimize hem de tecrübesi ile diğer oyuncularımıza kattıkları yadsınamaz. Biz diğer projelerimizde de usta isimleri görmek istiyoruz onlarla çalışmak çok farklı bir duygu tecrübelerinden yararlanıyoruz bizlere çok katkısı oluyor. Kuvvetli bir aşk hikâyesi ile geliyoruz. Herkes ağlamaya hazır olsun."

ETKİLEYİCİ AŞK HİKAYESİ

Banu Kaptanoğluları'nın yazıp yönettiği romantik filmin konusuna gelince… "Birbirlerini ilk gördüklerinde aşkın beyaz haline yakalanan Bulut ve Mavi'nin inişli çıkışlı, bir o kadar da aşk dolu hikâyesi izleyenleri büyüleyecek. Aynı evin içinde iki okunmamış mektup… Birbirinden habersiz iki aşık… Bulut geri geldiğinde Mavi'yi ne halde bulacaktı?"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Afiş Çekiminde Eşref Kolçak'a Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement