Afyonkarahisar'da 2 Bin Yetime Giyim Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afyonkarahisar'da 2 Bin Yetime Giyim Yardımı Yapıldı

Afyonkarahisar\'da 2 Bin Yetime Giyim Yardımı Yapıldı
10.06.2017 18:13

Afyonkarahisar İnsani Yardım Derneği, 2 bin yetim çocuğu giydirdi.

Afyonkarahisar İnsani Yardım Derneği, 2 bin yetim çocuğu giydirdi.

Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen programa Afyonkarahisar İHH yetkilileri ile Afyonkarahisar Gençlik Merkezi gönüllüleri katıldı.

Afyonkarahisar İHH İnsani Yardım Derneği Yetim Koordinatörü Yakup Saban, yetimlere sahip çıkılması gerektiğini belirterek, "Afyonkarahisar İHH İnsani Yardım Derneği olarak sorumluluklarımızın farkındayız. O nedenle çok geniş bir coğrafyada, çeşitli hizmet yelpazesiyle yavrularımızın yaşamsal tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenmek, onların bilgili, inançlı, sevgi dolu bireyler olarak yetişmesi gayreti içerisindeyiz." dedi.

"Yeryüzünün tüm yetim çocuklarını, kimsesizlerini, terk edilmiş yavrularımızı hedefleyerek çıktığımız bu güzel yolculuğumuzda yetim yavrularımızı Efendimizin emanetleri olarak görüyoruz" diyen Saban, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eğitimden, sağlığa, sosyal destek çalışmalarından, acil yardımlara, kültürel aktivitelerden, mesleki eğitim ve kalkınma projelerine kadar; onlarca ülkede, on binlerce çocuğumuzla buluşabilmeyi, onların saçlarını okşayıp, hatırlarını sorabilmeyi amellerin en güzeli olarak görüyoruz.

Bizim için büyük bir mutluluk olan, yetim yavrularımızla birlikte olabilme bahtiyarlığını, bu kutlu çalışmaya gönül veren, yetimi kendi öz yavrusu olarak bilip, gecesini gündüzüne katan kıymetli yetim dostu gönüllülerimizle ve hayırsever bağışçılarımızla paylaşıyor, onlara teşekkürü bir borç biliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da 2 Bin Yetime Giyim Yardımı Yapıldı - Son Dakika


Advertisement