Afyonkarahisar'da Tek Katlı Market Çöktü - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Tek Katlı Market Çöktü

Afyonkarahisar\'da Tek Katlı Market Çöktü

Afyonkarahisar'da, market olarak kullanılan tek katlı yapı henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.

24.09.2014 15:26  Güncelleme: 17:04

Afyonkarahisar'da, market olarak kullanılan tek katlı yapı henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, sahibinin marketi erkenden kapatıp gittiği belirlendi.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Deprem Evleri'ne yaklaşık 100 metre mesafede boş bir arazi üzerine kurulu, market olarak kullanılan tek katlı betonarme yapı, büyük bir gürültüyle çöktü.

Market sahibi 32 yaşındaki Ahmet Sönmez, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine geldiğinde büyük şaşkınlık yaşadı. Yapının neden çöktüğüyle alakalı bir fikri olmadığını aktaran Ahmet Sönmez, marketin içerisinde yaklaşık 50 bin liralık ürün bulunduğunu kaydetti.

'MARKET ÇÖKTÜ' DİYE HABER GELDİ

Normal zamanda marketi gece geç saatlere kadar açık tuttuğunu vurgulayan Sönmez, işi nedeniyle marketi erkenden kapatıp gittiğini söyledi.

Olayda ölen ya da yaralanan olmamasının büyük bir şans olduğunu anlatan Ahmet Sönmez, "Dün gece çok güçlü rüzgar vardı. Sağanak yağmur ve şimşek de çakıyordu. Havanın bozuk olmasının yanı sıra benim de işim olunca saat 20.00 sıralarında marketi kapattım. 1 saat sonra 'market çöktü' diye haber geldi. Önce 'deprem mi oldu' diye düşündük. Çökmeden önce ya da gün içerisinde herhangi bir sallantı hissetmedik" dedi.

Diğer yandan, Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri, bölgede yaptıkları incelemenin ardından çökmenin nedenine ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Tek Katlı Market Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement