Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Toplantısı

İl Genel Meclisi toplantılarının 9. birleşimi yapıldı.

09.11.2016 17:01

İl Genel Meclisi toplantılarının 9. birleşimi yapıldı.

Toplantıda konuşan İl Genel Meclisinin AK Partili üyesi Cevdet Keçeci, sporda şiddetin engellenmesi için kamuoyu oluşturulmasını önerdi.

İl Genel Meclisi kasım ayı toplantılarının 9. birleşiminde komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü. Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi AK Partİ Üyesi Cevdet Keçeci, sporda şiddetin engellenmesi için kamuoyu oluşturması gerektiğini söyledi.

Keçeci, spor medyasındaki söylemlerin kimi zaman şiddeti körüklediğini, bu konuda basın kuruluşlarının da dikkatli olmasını istedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel de başkanı olduğu Afjet Afyonspor'da taraftarların küfürlü tezahüratı bıraktıklarını, böylelikle müsabakalara kadınların ve çocukların da izleyici olarak geldiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement