Ağlaya Ağlaya Gerdeğe Girdi - Son Dakika
Güncel

Ağlaya Ağlaya Gerdeğe Girdi

Ağlaya Ağlaya Gerdeğe Girdi

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Güney'e bu hafta Cemre'nin gerdek sahnesi damga vuracak.

28.10.2012 15:18

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Güney'e bu hafta Cemre'nin gerdek sahnesi damga vuracak.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Öykü Karayel ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı 'Kuzey Güney'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan fragmanında Cemre ve Barış balayına gider.

Cemre, Kuzey'in engel olmak için nikah salonuna geldiğini öğrenmesiyle adeta yıkılır.

Kuzey kendisine yanlış bilgi veren Güney'den hırsını çıkarır.

HEYECAN DOLU BÖLÜM ÇARŞAMBA GÜNÜ

Zeynepin planı işler, ne Kuzey ne diğerleri Cemrenin nikahına engel olabilirler. Son ana kadar bekleyen Cemre'nin attığı imza, Kuzey'le arasındaki imkansızlığın mührü olur. Cemre artık Barış'ın eşidir. Kuzey öfkesini Güney'den çıkarmak ister, Kuzey için ise sığınılacak bir yer yoktur. Acısını, yumruklarını etrafa savurarak çıkarmaya çalışır. Güney vakit geçirmeden Zeynepten hesap sorar.

Ebru Barış'a hatasının bedelini ödetmeye kararlıdır. Avukatlara talimat verir, Barış, Cemre'yle evli kalmaya devam etmesi halinde, sahip olduğu her şeyi kaybedecektir. Öte yandan Cemre, Kuzey'in kendisine engel olmak için nikah salonuna geldiğini öğrenmesiyle yıkılır.

Kuzey, Cemre'yi kaybetmenin acısıyla başa çıkmaya çalışırken, Ferhat'tan gelen mesaj her şeyin önüne geçer. İntikam zamanı artık gelmiştir. Ferhat, Deniz'i kurtarmak için Kuzey'in karşısına çıkmak zorundadır. Kuzey, Ferhat'a karşı ilk kez güçlüdür. Ferhat ise Kuzey'i dize getirip, Deniz'i kurtarmak için önlemlerini alır. Kuzey, Ferhat'la karşı karşıya geldiğinde, Alinin intikamını almak için gözünü bile kırpmayacaktır.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ağlaya Ağlaya Gerdeğe Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement