AK Başkanlardan Sabah Mesaisi - Son Dakika
Güncel

AK Başkanlardan Sabah Mesaisi

AK Başkanlardan Sabah Mesaisi

Mahmut Civelek, Doğan, Ali Korkmaz il ve ilçe yöneticileri Hayırsevenler Cami'nde sabah namazı sonrasında cami cemaatiyle kahvaltıda bir araya geldi.

30.12.2013 09:21  Güncelleme: 09:26

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı Doğan, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz il ve ilçe yöneticileri Hayırsevenler Cami'nde sabah namazı sonrasında cami cemaatiyle kahvaltıda bir araya geldi

AK Başkanlardan Sabah mesaisi

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz geçtiğimiz gün Kadıköy Mahallesi'nde bulunan Hayırsevenler Cami'nde kıldıkları sabah namazı sonrasında cami cemaatiyle kahvaltıda bir araya geldi. Cami Derneği lokalinde yapılan kahvaltılı programa İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, ,il, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Programlarına sabah namazıyla başlayan ve gece yarısına kadar sahada çalışan AK Partili başkanlar yine sabah namazını vatandaşlarla kılarak programlarına start verdi.

'EL DEĞMEDİK YER BIRAKMADIK'

Kahvaltılı toplantıya 100'ü aşkın vatandaş katılım sağlarken, başkanlar vatandaşlar tarafından samimi bir şekilde karşılandı. İlçe Başkanı Ali Korkmaz programında açılışında yaptığı kısa bir selamlama konuşmasında, her zaman vatandaşların yanında olduklarını ve halkın kendilerine verdiği desteklerle enerjilerinin hiç tükenmeyeceğini söyledi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da vatandaşın desteği olduğu sürece halledemeyecekleri sorunun olmadığını dile getirdi. Kadıköy Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Doğan, yaptıkları hizmetlerle el değmedik yer bırakmadıklarını kaydetti.

'BÖLGE FARKLI UFUKLARA GİDİYOR'

Çalışmalar yaparken zaman zaman zorluklar da yaşandığını söyleyen Doğan, "Bu zorlukları birisi yaşayacaktı, bu ameliyatı birisi yapacaktı. Çünkü bunları çocuklarımıza bırakacağız" dedi. Doğan, Kocaeli Devlet Hastanesi projesinin tamamlanmasıyla, bölgenin rahat bir nefes alacağını da sözlerine ekleyerek, Kadıköy Mahallesi'nde yapılan çalışmalarla bölgenin farklı ufuklara gittiğini ve değerinin arttığını söyledi. Doğan, "Bu hizmetlerimizi sizlerin duası ve desteğiyle yaptık. Haramı helali bilerek çalışıyor ve tek kuruşunuzu heba etmiyoruz. Hakkı hukuku bilerek çalıştık" değerlendirmesinde bulundu.

'İSTİKRAR LAZIM'

Yaklaşan yerel seçimlere işaret eden açıklamalarına başlayan İl Başkanı Mahmut Civelek, ülkemizin bir çatı olduğunu ve birbirinden farklı görüşlerin bir arada barındığını söyledi. Ortaya atılan iddiaların partiyi itibarsızlaştırma amacı taşıdığını söyleyen Başkan Civelek, "Siyasi partiler derdini sandıklarda anlatsınlar. Bizim birbirimizle uğraşacak zamanımız yok. istikrara çıkmamız lazım" değerlendirmesinde bulundu. Cami cemaatiyle uzun süren sohbetlerinde, eksikleri not alan başkanlar, vatandaşlarla çalışmalar hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Başkanlardan Sabah Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement