Ak Belediyeler Hizmete Doymuyor - Son Dakika
Güncel

Ak Belediyeler Hizmete Doymuyor

Ak Belediyeler Hizmete Doymuyor

Demir, Çetinkaya Belediyesi'nin yaptığı çalışmalara dikkati çekerek, "AK Partili belediyeler, hizmet üretmeye doymuyor" dedi.

13.06.2012 12:15

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Çetinkaya Belediyesi'nin yaptığı çalışmalara dikkati çekerek, "AK Partili belediyeler, hizmet üretmeye doymuyor" dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Bafra İlçesi'ne bağlı Çetinkaya Belediyesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Demir, AK Partili belediyelerin hizmet üretmeye doymadığını söyledi.

Beraberindeki heyetle Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer'i yeni hizmet binasında ziyaret eden Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti. Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Demir, hizmet binasını oda oda gezerek, Başkan Sezer'den bilgiler aldı. Daha sonra belediyece yapımı tamamlanan çok amaçlı salonu inceleyen Demir, yine belediyenin oluşturduğu TEKEL tütün deposundaki tekstil atölyesini gezdi.

FARKLI PROJELER ÜRETİLİYOR

AK Partili belediyelerin her zaman farklı bir bakış açısı bulunduğunu dile getiren Cemal Yılmaz Demir, "AK Parti hizmet bayrağını taşıyan belediyeler hizmete doymuyor. Her alanda farklı projeler üretiliyor. Bunun bir örneğini Çetinkaya'da görüyoruz. Küçük bir belediye olmasına rağmen hizmet binasından, istihdama, çok amaçlı salondan belediye çalışmalarına kadar her alanda başarılı projeler hayata geçirildi. Bu projelerin üretilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer ise, belediyenin yaptığı faaliyetler ve tutarları hakkında Demir'e ayrıntılı bilgiler verdi. Hadi Sezer, "2009 yılında yeni bir hizmet binası yapmak için 800 bin TL'lik proje hayata geçirdi. Bu binamızı tamamlayarak hizmete açtık. Yine hizmet binamızın etrafında bahçe ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdik. Bölgeye yönelik düğün, toplantı ve konferansların yapılabileceği çok amaçlı bir salon yaptık. Bunun için 650 bin TL harcadık. Belediye işyeri ve misafirhane yapımını da 120 bin TL harcayarak hayata geçirdik. Belediyemize cenaze yıkama aracı alırken bir de morg binası yaptık. İstihdama yönelik de Tekel Tütün depolarını tekstil atölyesi olarak düzenledik" diye konuştu.

Hadi Sezer, Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e, yöresel yemeklerinden olan yağlı yanıç ikram edildi. Demir'e, AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, Bafra İlçe Başkanı Zihni Şahin, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Belediyeler Hizmete Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement