Ak Genç İzmit Hastaneleri Gezdi - Son Dakika
Güncel

Ak Genç İzmit Hastaneleri Gezdi

Ak Genç İzmit Hastaneleri Gezdi

Gençlik kolları üyeleri hasta vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunarak onlara çiçek takdim etti.

11.02.2013 08:58

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri İzmit Devlet Hastanesinde yatan vatandaşlarımızı ve hastane personelini ziyaret etti. Gençlik kolları üyeleri hasta vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunarak onlara çiçek takdim etti.

'Bu Güzellik, Bu Kardeşlik Hiç Bitmesin'

Onkoloji servisinde tedavi gören hastaları tek tek ziyaret eden Muharrem Tutuş ve yönetimi geçmiş olsun temennilerini iletirken tedavisi devam eden hastalarımızın memnuniyet ifadeleriyle bir nebze mutlu oldular. Ak gençlerin yaptığı bu ziyaretleri en iyi şekilde ifade eden Onkoloji servisinde tedavi gören bir vatandaşımızın ''Bu güzellik bu kardeşlik hiç bitmesin, sizlerin gelişiniz bize mutluluk verdi ayrım yapmadan yaptığınız bu ziyaretlere devam edin gençler'' diyerek. Yapılan bu ziyaretlerin devamını istediklerini söyledi.

'İstikrarlı Bir Şekilde Devam Edeceğiz'

Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş hastane ziyaretlerini 2 haftada bir düzenli olarak yaptıklarını ve bundan sonra da istikrarlı bir şekilde devam edeceklerini dile getirdi. Gençler olarak hasta vatandaşlarımıza bir nebze moral vermeyi görev edindiklerini ekleyen gençler hastalara Allah'tan şifa dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Genç İzmit Hastaneleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement