AK Parti Bekirpaşa Tekrar Bir Arada - Son Dakika
Güncel

AK Parti Bekirpaşa Tekrar Bir Arada

AK Parti Bekirpaşa Tekrar Bir Arada

AK Parti Bekirpaşa Belde yönetimi ayda bir biraraya gelmeye devam ediyor.

22.06.2012 12:39

Haftasonu bir arada olan belde yönetiminin eksiksiz olarak kahvaltıya katılımları dikkat çekti.

İki yıl AK Parti ailesine Bekirpaşa Belde yönetimi olarak hizmet veren üyeler, beraberliklerinin, dostluk çerçevesinde kalıcı olduğunu gösterdiler. Sekapark Hotel'deki kahvaltıda; Nezih Demirtaş (Eski İzmit İlçe Başkan Yardımcısı), Mahmut Öztürk ( İzmit Belediye Meclis üyesi), Tekin Güner (Tavşantepe Mahalle Muhtarı), Mehmet Akgüneş (eski ilçe başkan yardımcısı), Rıfat Akbaş (eski ilçe başkan yardımcısı), Şükrü Yazıcı (Yahya Kaptan Mahalle Temsilcisi), Yücel Yıldız (eski belde yöneticisi), Ergün Hane (eski belde yöneticisi), Ekrem Karakuzu (eski belde yöneticisi ve eski Tepeköy Mahalle Muhtarı), Hüseyin Efe (eski belde yöneticisi), Hüsnü Tosun (eski belde yöneticisi), Niyazi Ceylan (eski belde yöneticisi), Osman Erdem (eski belde yöneticisi), Rafet Yücel (eski ilçe başkan yardımcısı), Gökhan Şener (eski yöneticisi) ve Fahrettin Özaydın (eski belde yöneticisi), Emine Yurtsever (Eski İzmit İlçe Başkan Yardımcısı), Semra Düzcan (Eski Belde Kadın Kolları Başkanı) hazır bulundu.

Eski çalışmaların hasbihal edildiği kahvaltı programında ülke gündemine de değinildi. Büyükşehir Belediyesi'nin ve İzmit Belediyesi'nin yaptığı çalışmaların konuşulduğu toplantıda İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Öztürk, İzmit Belediyesini seçim zamanı verdiği sözlerin 3 yıl içinde büyük bir kısmının tamamlandığını aktardı ve arkadaşlarının sorularına cevap verdi.

Ayda bir bir araya gelmeye devam ediyoruz

Toplantıda hazır bulunan AK Parti Eski Bekirpaşa Belde Başkanı Nezih Demirtaş yaptığı konuşmasında "Görev süremizce sıcak ve samimi bir ortamda çalışmalarımızı yaptık. Gerek ana kadememiz gerekse kadın ve gençlik kollarımızla uyum halinde partimize hizmet vermenin gururunu yaşadık. Görevler geçici olsa da dostluklar bakidir. Şuan tekrar yönetimde görev yapan olmasak ta bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek için aydabir bir araya gelmeye devam ediyoruz" dedi.

Samimi ortamda gerçekleşen kahvaltılı toplantı uzun saatler sürerken toplantı sonunda fotoğraf çekildiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Bekirpaşa Tekrar Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement